StoryEditor
ShowbizPOTRESNE RIJEČI

Video: ovo je pjevao Šaban par sati prije pogibije, slavna kolegica mu poručuje: Oko 5 i 30 sam se probudila, ne postoji riječ da opiše stanje moje duše

Piše M.K.
17. veljače 2019. - 20:12
saban111

Među brojnim kolegama i nebrojenim obožavateljima koji se na društvenim mrežama cijelog dana opraštaju od Šabana Šaulića posebno dojmljiva je objava Marije Šerifović, koja je otkrila kako ju je neprežaljeni kolega nazivao "svojom najboljom mlađom kolegicom".

Uz zajedničku fotografiju na kojoj je omiljeni pjevač drži u zagrljaju, Marija je podijelila sjećanja na pjevača kojeg je obožavala još kao djevojčica, dok ga je slušala u restoranu svoje obitelji u rodnom Kragujevcu.

"Negdej oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon... Ne postoji adekvatna riječ da opiše stanje moje duše dok čita da te više nema.

Od kada znam za sebe, znam i za tebe. Dok sam kao dijete sjedila u kutu restorana moje kuće u Kragujevcu i slušala te i učila... Pa do današnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mlađom kolegicom.

Znaš, ja skoro nikada nemam tremu... Ali trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema, to je poštovanje i za mene veliki znak da je ono što radim ispravno i dobro!

Nije se trebalo ovako završiti. Uporno govorim da je važno ostaviti trag... A ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima! Sada štap u ruke, čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je vječna slava i HVALA!" - napisala je Šerifović, izazivajući naravno velike emocije kod svojih pratitelja.

Obožavatelji ističu i kako im je teško gledati isječke s posljednjeg nastupa u životu Šabana Šaulića, koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje svjedoče raspoloženje u kojem je zvijezda narodne glazbe bio tek nekoliko sati pred svoju tragičnu pogibiju.

Posebno teško zvuči refren kojeg je publika s njim strastveno pjevala u tragičnoj noći u njemačkom klubu: "Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sne, u srcu mom je bolna praznina...".

Među kolegama koje dijele brojne uspomene na Šabana su i Lepa Brena, kao i Jelena Karleuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaoooooo😣

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 07:13