StoryEditor
Showbizotkrila tajnu

Vera Wang kao da ne stari: slavna modna dizajnerica proslavila 71. rođendan, a fotografijama na Instagramu izazvala bujicu pozitivnih komentara

Piše PSD
30. lipnja 2020. - 15:11
Trevor Collens/AFP

Slavna modna dizajnerica Vera Wang proslavila je svoj 71. rođendan, a na Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija  kojima je izazvala ovacije svojih pratitelja i obožavatelja. 

Tijekom vikenda, dizajnerica nekih od najpopularnijih vjenčanica na svijetu, podijelila je niz svojih fotografija u sportskoj odjeći, pokazujući izvrsnu tjelesnu formu i nokte u duginim bojama u čast Pridea. Na fotografijama Vera nosi Adidas tenisice, Balenciaga tajice te sunčane naočale Vera x Kohls, a njeni pratitelji nisu skrivali fascinaciju njenim izgledom.

Wang je kasnije podijelila niz fotografija svojih rođendanskih kolača, na kojima su se nalazili hot-dog i torta u obliku kroasana sa svijećama te cilindrična torta prekrivena glazurom. 

Poznatu dizajnericu na Instagram profilu prati 2,7 milijuna obožavatelja, a mnogi su joj u komentarima pohvalili skladnu figuru. 

- Vječno si mladolika i privlačna, kako ti to uspijeva? Jednostavno izgledaš izvrsno. Hvala ti što i drugima omogućavaš da izgledaju i osjećaju se sjajno, samo su neki od komentara ispod fotografija dizajnerice.

Na pitanje o savjetima za vječnu mladost, Wang se našalila da je tajna u balansiranoj kombinaciji posla, spavanja, koktela s votkom i smanjene doze sunca. 

Tijekom pandemije koronavirusa, Vera Wang vrijeme je provodila u svom domu, a u nekoliko navrata pratitelje je na društvenim mrežama počastila modnim kombinacijama i inspirativnim izgledima.

Nakon sedamnaest godina karijere u Vogueu, Wang je počela raditi za Ralph Laurena, a sada se predstavlja kao neovisna dizajnerica.

#VERA WANG#MODNA DIZAJNERICA#71. ROĐENDAN#PROSLAVA ROĐENDANA#DIZAJNERICA VJENČANICA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 15:50