StoryEditor
ShowbizHaljina iz snova

Veo prekrio pola dvorišta: vjenčanje o kojemu svi bruje konačno iznjedrilo prave fotografije, pogledajte kako su izgledali mladenci

Piše L. L.
8. listopada 2019. - 15:12

Justin i Hailey Bieber 30. rujna su se po drugi put jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav, a iako su se američki mediji trudili popratiti svadbu od početka do kraja te ponuditi nekoliko fotografija sa samog mjesta događaja, to im i nije uspjelo.

Tajnoviti mladenci i njihovi uzvanici koji su ispoštovali ugovor o tajnosti do prije nekoliko sati nisu otkrili baš ništa - izuzev nekoliko fotografija koje su paparazzi "ulovili" dok su gosti stizali na luksuzno imanje Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini, nijedna "prava" nije izašla u javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Montage Palmetto Bluff (@montagepalmettobluff) on

Mladoženja s darom od 50 tisuća dolara, mladenka u zanimljivoj haljini: na crkveni pir Biebera i supruge Hailey stigli brojni poznati, pogledajte kako se slavilo

No to je danas konačno učinila sama mladenka, gospođa Bieber. Prelijepa Hailey objavila je seriju fotografija s pira, a one su uistinu bajkovite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last Monday was the most special day of my life:)

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Njena vjenčanica izazvala je, dakako, najveću pozornost. Veo koji je prekrio pola dvorišta u kojemu su se mladenci fotografirali nije umanjio ljepotu same kreacije, a na njoj je i Hailey posebno zahvalna svojemu timu.

"Hvala Virgil Abloh što ste oživjeli moju viziju i stvorili ovu haljinu iz snova. Vaš tim je nevjerojatan i zauvijek sam vam zahvalna što sam mogla nositi ovu predivnu kreaciju...", poručila je Hailey preko Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin & Hailey (@jaileyswedding) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Na bogatom velu bile su ispisane riječi "dok nas smrt ne rastavi", a objavljena je i jedna fotografija na kojoj se mladenci nježno ljube. Na drugoj pokazuju svoje ruke s vjenčanim prstenjem, a svaka iz serije obojana je klasično, crno-bijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Oduševljeni obožavatelji već satima ne mogu prestati komentirati svadbu koja se dugo iščekivala. Podsjećamo, prošle su godine Hailey i Justin stali pred matičara, dok je ovoga puta organizirana prava fešta za sve njihove prijatelje i obitelj.

Na imanje Montage Palmetto stigli su brodićima brojni poznati, Bieberovi kolege glazbenici i pripadnice obitelji Kardashian-Jenner, kao i Haileyne "anđelice" te celebrity frizerka Jan Atkin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Ridinger Mclaughlin (@amberridinger) on

#VJENČANJE#JUSTIN BIEBER#HAILEY BALDWIN BIEBER

Izdvojeno

07. srpanj 2020 23:41