StoryEditorOCM
ShowbizDANCelectricPHILIPE

Veliki uspjeh DJ-a iz Podgore

Piše PSD.
19. kolovoza 2015. - 12:49
DJ i producent iz Podgore, DANCelectricPHILIPE može se ovih dana pohvaliti da na Beatportu ima single snimljen sa voditeljem i suvlasnikom poznatog labela "303Lovers", Manuel De La Mareom.

Na premijernom izdanju njihova zajedničkog EPa nazvanog "Bird Song", dvije su trake, 'Why So Serious' i 'Bird Song'.

"Do suradnje je došlo puno jednostavnije nego što sam očekivao. Jednog dana stigao je mail od direktorice labela u kojem otkriva da već neko vrijeme prate moje radove na soundcloudu te da su zainteresirani za suradnju. Uslijedio je pozitivan šok, EP je tu i uskoro ćemo, točnije 22. kolovoza, Manuel i ja prirediti ''303Lovers Showcase'' u Revelinu", kaže DANCelectricPHILIPE.

"Uživao sam u suradnji s mladih hrvatskim DJom i mogu vam priznati da smo mu već ponudili i nastavak suradnje", otkrio je Manuel De La Mare.

Popriličan je to uspjeh jer label "303Lovers", uživa podršku velikana elektronske scene kao što su Pete Tong, Mark Knight, UMEK, Tiësto, Roger Sanchez, Axwell i mnogi drugi, a izdanja tog labela često se nalaze i na planetarno popularnim kompilacijama i podizdanjima Defecteda, Toolrooma i Ministry of Sound Recordsa.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2022 19:00