StoryEditor
Showbiztužna vijest

Velika tragedija šokirala filmski svijet: glumac iz hit tinejdžerskog filma pronađen mrtav u svom stanu, pokraj njega i njegova djevojka

Piše PSD
19. svibnja 2020. - 08:54
Shutterstock

Fanovi 'Sumrak' sage oplakuju smrt, Gregoryja Tyree Boycea, zvijezde tinejdžerskog popularnog filmskog serijala.

Ured medicinskih ispitivača iz Las Vegasa potvrdio je u ponedjeljak za E! News da su Gregory, koji je glumio Tylera Crowleyja u filmu 'Sumrak', i njegova djevojka Natalie Adepoju pronađeni i proglašeni mrtvima u svom stanu još 13. svibnja. Još uvijek nije poznat točan uzrok njihove smrti, budući da se čekaju nalazi toksikološkog vještačenja.

Nesretni par, u njihovom stanu, pronašao je Gregoryjev rođak koji je posumnjao da nešto nije u redu nakon što je primijetio Gregov auto ispred kuće. Greg je naime to jutro trebao letjeti za Los Angeles iz poslovnih razloga, ali i kako bi posjetio svoju kćer, otkrio je izvor za E! News.

Od Gregoryja se na svome Facebook profilu oprostila i njegova majka: "Bolesna sam bez tebe. Rastrgana sam, izgubljena i u boli", napisala je Lisa Wayne.

Gregory je iza sebe ostavio desetogodišnju kćer Alayu, a njegova djevojka Natalie mladog sina Egypta.

Gregory je inače najpoznatiji po ulozi u filmu 'Sumrak' u kojem je glumio Tylera Crowleyja, lik koji je bio zaljubljen u Bellu Swan (Kristen Stewart), a kratko se pojavio i u filmu 'Apokalipsa' iz 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 12:29