StoryEditor
ShowbizNastavljaju tradiciju

Velika sreća u obitelji splitskog pjevača: Petar Dragojević i supruga postali roditelji petog djeteta, otkrili koje su biblijsko ime dali bebi

12. studenog 2019. - 10:01

Petar Dragojević sa svojim je pratiteljima na Facebooku podijelio sretne vijesti - postao je tata, peti put, a fotografijom bebine ručice raznježio mnoge.

Glazbenik i njegova supruga Andrea ponosni su sada roditelji još jednog sinčića, kojemu su kao i ostaloj djeci dali biblijsko ime, Noah. Iz splitskog KBC-a pjevač je otkrio detalje, a bebici se ajviše raduju zasigurno tri starija brata i sestra - desetogodišnji David, osmogodišnji Emanuel, šestogodišnji Jona te četverogodišnja Debora.

Par je želio da im spol petog djeteta bude iznenađenje, kako je Petar otkrio u razgovoru za Gloriju u srpnju, prije Splitskog festivala, kada je otkrio i kako se uz njega ne vežu nikakvi skandali, iako je iza njega već dva desetljeća glazbene karijere, jer je obiteljski čovjek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Dragojevic (@pdragojevic) on

Ipak, glazba ima vrlo važno mjesto u njegovom životu pa tako Petar neumorno snima i trenutačno radi na "nečem novom" sa skladateljem Tomislavom Mrduljašem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2021 08:13