Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizPravo dalmatinsko

Velika fešta na Braču: udala se Splićanka Andrea, pobjednica showa '3, 2, 1 - kuhaj!'; pogledajte kako je bajkovito slavlje proteklo

Piše J.V.
19. lipnja 2018. - 23:49
321kuhaj-sezona-6-768e9a4665d8c8333a2162774df862d4_view_article_new

Iako nam je pobjednica ovogodišnjeg izdanja popularnog RTL-ovog showa '3, 2, 1 - kuhaj!', Andrea Pavlović nedavno natuknula kako je sretno zaljubljena te da ima zaručnika, što se tiče detalja o vjenčanju ostala je - tajanstvena.

"Imam dečka, točnije zaručnika. Iako nije previše zahtjevan, najviše voli kad mu radim indijski curry, tako da definitivno mogu reći da ljubav ide kroz želudac", ispričala je samozatajna Splićanka tada.

Splićanke Andrea i Barbara otkrile zašto su ih šefovi bez problema pustili u show '3,2,1 - kuhaj!'; No to im se vrlo brzo obilo o glavu

No njene posljednje objave na društvenim mrežama potvrđuju upravo ono u što nas je uputio njen ozareni osmijeh prilikom davanja izjave: Andrea je izrekla dragome sudbonosno 'da'. Fotografije koje je objavila izazvale su opće oduševljenje njenih pratitelja, a nije ni čudo.
 

 

Otok osuncan 😍🎈🎈🎈🎊🎉🔝♥️♥️♥️♥️ #love

A post shared by Andrea Pavlovic (@andrea_panda2) on


Bajkovita atmosfera na 'osunčanom otoku' Braču, kako ga je sama Andrea opisala, izgledaju kao isječci iz nekog mediteranskog filma: stare kamene bračke kuće i terasa u zalazak sunca, uz obitelj i najbliže prijatelje - može li bolje? 

I Andreina vjenčanica na tragu je tradicionalnih, dalmatinsko-mediteranskih oprava: gornji dio je čipkan, a do poda saten, uz obavezni 'bogati' veo i decentnu punđicu koju je crnka svezala na zatiljku. 'Dragi' je pak u modrom odijelu, a par u kombinaciji izgleda šik u duhu tradicije.

 

#VJENčANJE#ANDREA PAVLOVIć

Izdvojeno