StoryEditor
ShowbizBaka i spisateljica

Vedrana Rudan šokirala srpske voditelje neugodnim komentarima: 'Shvatila je da je pogriješila, sad se jadnica batrga. Srećom, ima ljubavnika!'

Piše J.V.
15. lipnja 2018. - 20:57
download

Kada se kaže da Vedrana Rudan 'nema dlake na jeziku', ne pretjeruje se ni na koji način, a ako je moguće, čak se i umanjuje dojam koji žena ostavlja svojim britkim komentarima.

Ovoga puta naša je poznata književnica gostovala u jutarnjem programu srpske PRVE Tv, a čim je izišla na pozornicu, voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević pošteno su se preznojili. 

"Već osjećam da imate tremu", najavila je samu sebe Rudan koja se odlučila predstaviti ne kao "pisac" ili "spisateljica", već kao "baka" s titulom.

"Uvijek kad ste vi u pitanju", odgovorio je baki Srđan i nije pogriješio.

Vedrana je naime u show stigla kako bi promovirala svoju knjigu "Kosturi okruga Madison", svojevrsni "omage" slavnome filmu Clinta Eastwooda, samo što u njenome slučaju junakinja nije "šlapa" koja je ostala s mužem "šonjom", već je otišla s ljubavnikom, a s ljubavnicima nesretnih priča nema, prepričala je Vedrana sadržaj romana.

Neugodan trenutak nastupio je nedugo nakon prepričavanja sadržaja, nakon što je Vedrana odlučila usporediti svoju junakinju sa Srđanovom suprugom, što se ovome, sudeći prema izrazu lica, nikako nije svidjelo.

"Shvatila je ono što je i vaša supruga shvatila! Shvatila je da je pogriješila. Da je loše izabrala i sad se jadnica batrga... Srećom, ima ljubavnika, to joj malo pomaže, ali jadna žena... Mislim, svaka žena koja se uda... Medeni mesec je prije vjenčanja, tek poslije počinje tragedija", objasnila je Rudan i izazvala napetost u studiju.

Nije propustila priliku ne dotaći se i Jovanina supruga, pjevača Željka Joksimovića, pa je izjavila: "I ona je jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža... Ona prelijepa, a on - siroče!", opisala je vezu Joksmovićevih.
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 03:55