StoryEditor
ShowbizREAGIRALA I SEVERINA

Vedrana Rudan oštro u Srbiji: Porfirije je pokrstio Severinino dijete, bez njene suglasnosti, što je zločin! Ne prostakluk. To je u Hrvatskoj imalo svoje ime, kad je netko drugi to radio!

Piše M.P.
20. rujna 2021. - 10:26

"Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske. Ja govorim o Hrvatskoj, kao zemlji koja postoji od 1991. Ona je najmoćnija, apsolutno. Ona je ona. Ona je Severina. Nema prezime.

Ona je idealna meta za državu. Treba silovat Severinu. To sam već jednom rekla u Srbiji, mislim da sam sjedila pokraj Vučića. Ako država Hrvatska siluje Severinu, a silovala ju je kroz sudove, kroz sudske odluke, kroz moć kroz koju su se na njoj izivljavali hrvatski mužjaci, ja uopće ne zamjeravam njezinom bivšem partneru ništa.

On ima pravo da se bori svim oružjima, jer znamo kakvi su mužjaci.

Ali država Hrvatska je nama ženama poslala poruku, budete li se bunile, budete li tražile pravdu, proći ćete kao Severina. Ukrast ćemo vam dijete, i to na kratak rok, koji će trajati, za početak, dvije godine.

Ne postoji država na svijetu koja će svojoj državljanki uzeti dijete, a pritom je ta žena normalna majka i dati ga partneru, koji nije čak ni muž, to se ne radi, to je nepristojno.

Međutim, oni su nama poslali poruku: budite ovce, budite budale, budite tiho, jer ćete proći kao Severina.

Severina je nadnaravno hrabra, ona je sada dala intervju, u kojemu nabraja mužjake koji su joj zagorčali život, između ostalog i vašeg Porfirija, i to je nevjerojatna hrabrost.

image
Patrijarh Porfirije i Severina


Ona je spomenula sve naše zagrebačke kriminalce, koji drmaju i državom i Zagrebom, koji su joj ukrali dijete.

U to društvo je i uvalila i Porfirija, koji i jest dio tog društva. Porfirije je jedan vrlo zanimljiv čovjek, koji kaže: Ja i Zagreb se volimo javno. Koji Zagreb? Koji je tvoj Zagreb? Ti se družiš s kriminalcima i sa vrhunskim lijevim intelektualcima.

Ali Zagreb nisu šaka lijevih intelektualaca, ni Zagreb nije grupa vrhunskih kriminalaca. Zagreb su i oni koji kopaju po kontejnerima, najviše je takvih, i koji pojma nemaju da Porfirije postoji" - kazala je Vedrana Rudan, gostujući na srpskoj Prvoj TV.

"Severina ga je prozvala, jer je pokrstio njezino dijete, bez njene suglasnosti, što je zločin! Ne prostakluk. Kako će se on od toga oprati, ne znam, ali to je u Hrvatskoj imalo svoje ime, kad je netko drugi to radio!" - ustvrdila je Rudan i dometnula voditeljici: "Imat ćete problema zbog ovoga".

Voditeljica je uzvratila kako u "njenoj emisiji svatko može reći svoje mišljenje" i da ona "stoji iza toga", na što je Rudan podvukla: "Odlično".

"Pritom ja o Porfiriju ne mislim ništa, kao od njega ima gorih, ali uvijek ima gorih, ja o svim crkvama apsolutno mislim sve najgore, te božje sluge su najčešće kriminalci..." - dodala je Rudan, a voditeljica uzvratila da "poznaje njen stav i ne želi s njom polemizirati o tome".

Poznata kolumnistica i spisateljica iskoristila je priliku da kaže kako, međutim, nema ništa protiv vjernika.

"Ja ne kažem da nema Boga. Meni se samo gade oni koji pričaju o njemu na zemlji. Ponekad se i ja njemu molim, ali ovom smeću koje ga zastupa, ja ne vjerujem. Bez obzira na predznak" - podvukla je Vedrana Rudan.

Snimku njezinog gostovanja, Severina je objavila na svojemu Instagram profilu, uz riječi zahvale:

"Hvala ovoj divnoj ženi.

Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda.

Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila “gora” od nje. Mater držin "na lancu" već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane." - napisala je splitska pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 17:39