StoryEditor
ShowbizNIJE SVIMA 'LEGLO'

Većinu Splićana Cellosi su oduševili, ali neke su im žene opako zamjerile: 'Jadno je kako ste iskoristili Rozgu!', 'Split još niste uspjeli kupiti!' 

Piše M.K.
17. ožujka 2018. - 17:54
koncert

Svjetski proslavljen dvojac "2 Cellos" nesumnjivo je priredio spektakl u splitskoj Spaladium Areni, oduševljeni viđenim bili su gotovo svi nakon dvosatne svirke, u kojoj je virtuoznost Stjepana Hausera i Luke Šulića uspješno nadograđena pirotehničkim spektaklom i nastupom bubnjara i Zagrebačkih solista.

No dosjetke kojima je Stjepan Hauser neumorno pokušavao što više podignuti atmosferu, ali i, nesumnjivo, dodvoriti se Splićanima (pokušajima da priča splitski, da splitski "afanaje", "aajmee ludilooo" i tako to) nisu kod svih izazvale erupciju oduševljenja.

Neke od Splićanki koje su bivšem dečku Jelene Rozge zamjerile ponašanje to su i iskazale na Hauserovu Instagram profilu.

"Dobri ste, al' Split ne možete ipak još prodati... polakooo" - savjetovala je jedna.

"Evo još jednih koji preko Rozge rade PR... Tužno je to, kad se ne prodaju karte .. onda ćemo iskoristit' Rozgu.... jadno je mala riječ" - poručila im je druga.

2Cellosi odsvirali 'Zbog jedne ljubavi' i publiku bacili u trans, momci provokativnom izjavom 'bocnuli' Rozgu

No da su, uz "frajerski" upitno šarmiranje publike, Hauser i Luka Šulić uistinu dali sve od sebe svjedoči i fotografija snimljena pred kraj njihovog nastupa, na kojima im se obojici cijedio znoj s košulja.

Splićani bi nesumnjivo Hauseru poručili da sljedeći put bude s izjavama ukusniji, ali izvedbeno mogu biti isti, jer definitivno glazbeno nisu podbacili.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. listopad 2020 07:31