StoryEditor
ShowbizELITA NA OKUPU

Večeras je naša fešta: Emil Tedeschi oženio 17 godina stariju milijunašicu, veliko slavlje traje već drugi dan

Piše V. P.
23. ožujka 2019. - 19:46
Emil Tedeschi mlađi

Današnja je subota, kako smo ranije pisali, u kalendarima sina predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, 23-godišnjeg Emila Tedeschija i jedne od najbogatijih Hrvatica, 40-godišnje Nike Perenčević, odavno bila rezervirana za spektakularno vjenčanje na Malom Lošinju.

Novopečeni supružnici su u poslijepodnevnim satima izrekli bračne zavjete na terasi hotela Bellevue pored mora koji je u vlasništvu Nikina oca, a na ruku im je išlo i lijepo sunčano vrijeme. Mladoženja je za kuma odabrao dugogodišnjeg prijatelja Darena Pučara, dok je čast da bude kuma mladenki pripala njenoj bliskoj prijateljici Ivi Čović Rogić.

Vjenčanje godine, kako ga mnogi nazivaju, počelo je jučer luksuznom koktel zabavom u stilu James Bonda, a goste navodno zabavljaju Gibonni, Tony Cetinski i Massimo. Čitavo područje oko hotela nadziru zaštitari dok su uzvanici, ima ih oko 150, dobili strogi naputak da fotografije sa svadbe ne smiju objavljivati na društvenim mrežama kako bi mladenci sačuvali privatnost.

Unatoč razlici u godinama, bivši dečko Lane Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, zaljubio se u Niku ubrzo nakon što ju je upoznao pa su se odlučili na zajednički život u Zagrebu. Njezin je otac Mihajlo Perenčević, tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije preko Londona, pa sve do Los Angelesa, dok mama Sonja Perenčević posjeduje restorane od kojih se ističe kultni restoran Dan Tana’s smješten u zapadnom Hollywoodu u Los Angelesu.

Nika iza sebe već ima jedan brak i troje djece, a Emilu je ona prva supruga.

#NIKA PERENČEVIĆ#EMIL TEDESCHI MLAĐI

Izdvojeno

05. srpanj 2020 08:56