StoryEditor
ShowbizIma kontrolu

Već je pobijedio u Njemačkoj, ali i Hrvate je prenerazio: gledatelji ostali u šoku nakon bizarnog 'povraćanja' na pozornici u 'Supertalentu'; 'Teško pada na želudac...'

Piše L. L.
30. rujna 2019. - 11:37
stevie starr

Prva epizoda ovogodišnjeg "Supertalenta" donijela je nekoliko zanimljivih nastupa, jedan zlatni gumb, ali i pravi pravcati - šok.

Dok je mladi pjevač Marko Antolković svojim glasovnim sposobnostima zaslužio prolazak ravno u finale, a "Malci genijalci" oduševili pak svojim nevjerojatnim matematičkim sposobnostima, većina onih koji su gledali "otvaranje" sezone, danas bruji o nadasve bizarnoj točki koju je izveo Stevie Starr.

Rođeni Škot ostavio je i publiku i žiri u čudu. Njegov talent je gutanje svakakvih predmeta, potom i njihovo vraćanje u krutom obliku. 

Pojašnjenja radi, Stevie je progutao čašu punu šećera, potom sasuo svo sladilo u krutome stanju natrag u ruku pomoćniku. Koliko god djelovalo bizarno "na prvu", pravi šok tek je uslijedio - Stevie je progutao čašu.

Talent vraćanja stvari iz želuca opisao je ovako:

"Ja zapravo gutam stvari i vraćam ih van kroz usta, i to u potpunosti suhe. Imam kontrolu nad time. Naučio sam to kao dijete dok sam živio u rodnoj Škotskoj, znao sam progutati novčić kako bih ga sakrio od druge djece", ispričao je.

"Tajna je u kontroli mišića i biranju onoga što ću progutati. Kada sam progutao zlatnu ribicu, sklopio sam dogovor s engleskom Udrugom za zaštitu životinja koja je pritom došla u moju kuću. Progutao sam ribicu, popio vodu i nakon 10-15 minuta vratio sam je natrag. Nakon toga ribica je pregledana i ustanovljeno je kako joj ničime nisam naudio pa smo potpisali ugovor da to mogu i dalje raditi. S tom istom ribicom radim na pozornici posljednjih sedam godina", objašnjava Stevie.

Njegov talent već je prepoznat u njemačkoj verziji "Supertalenta". Tamo je Starr odnio pobjedu prošle godine.

Danas se komentari zbunjenih gledatelja (onog dijela koji već sa Steviejem nisu upoznati iz strane inačice "Supertalenta") kreću u smjeru pokušaja objašnjenja talenta, ali to još nikome nije pošlo za rukom.

Domaći show i najavljuje natjecatelja kao "čovjeka s jedinstvenim talentom u svijetu", ali njegovi načini svejedno su enigma komentatorima.

"Jeste sigurni da je s naše planete?!", pitaju se, dok drugi predlažu:

"Mislim da lik usiše predmete, ne guta ih. Naučio je to ko klinac kako bi sakrio novac jer su mu uzimali u školi. Tako neka priča je s tim talentom ako se sjećam dobro".

"Ovo je stvarno talent, nevjerojatno!", zaključak je.

#SUPERTALENT#POVRAćANJE#STEVIE STARR

Izdvojeno