StoryEditor
ShowbizRasprodane ulaznice

Već je na probi bilo suza: sve je spremno za koncert Oliveru u čast, kolege estradnjaci odradili su 'tonsku', a tek ih čeka večer puna emocija; Stigla su neka od najvećih imena sa scene

29. srpnja 2019. - 22:31

Već na posljednjoj probi uoči večerašnjeg koncerta "Trag u beskraju" u Veloj Luci u čast Olivera Dragojevića bilo je suza.

Emocije su glazbenike toliko ponijele da nisu mogli ostati ravnodušni, a kako li će tek biti za koji sat kada će Pijaci ispred župne crkve sv. Josipa početi i njihov službeni nastup.

'Nemam osjećaj da je umra... Ma još nije, koliko svega ima': Vesna Dragojević u Veloj Luci dočekala Plenkovića i ministre, pogledajte kako provode dan posvećen samo Oliveru

Na intimnom koncertu u znak sjećanja na omiljenog Velolučanina uz pratnju orkestra zapjevat će i zasvirati njegovi prijatelji i kolege - Gibonni, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Dupini, Antonio Serrano, klapa Ošjak, Alan Bjelinski, Ante Gelo i Nikša Bratoš.

Evociranju uspomene na Olivera nazočit će i članovi njegove obitelji, te nekoliko stotina sretnika koji su uspjeli ugrabiti, u trenu rasprodane ulaznice. Svi ostali koncert mogu pratiti na videozidu postavljenom na velolučkoj rivi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. siječanj 2021 08:24