StoryEditor
ShowbizFESTIVALIJE

Vanna otkrila da nakon 15 godina ima pjesmu dostojnu Prokurativa, u backstageu nam je šapnula koji joj je reprezentativac najdraži i uputila golemi kompliment Splitu

30. lipnja 2018. - 23:52
vanna00

"Mislim da sam zadnju svoju pjesmu promovirala na Splitskom festivalu prije 15 godina, ispalo je tako jer nismo pripremali neke ljetne pjesme, za koje bih smatrala da bi bile dobre za festival.

Ove godine imam pjesmu Ante Pecotića koja se da lijepo otpjevati i još ljepše odsvirati, imam pjesmu dostojnu Prokurativa!" - ustvrdila je u razgovoru u backstageu Splitskog festivala Vanna, koja se na pozornici odlučila pojaviti u haljini s potpisom Matije Vujice.

Otkriva nam i kako uživa u Splitu, u kojem je i inače često.

"Ja se Splitu, njegovoj atmosferi, ne mogu dovoljno nadiviti! Znam da bi mi sigurno mnogi rekli: Probaj ti živjeti u Splitu u vrijeme Ultre, ali ja mislim da u ovom trenutku nema boljeg mjesta na svijetu!

Meni se sviđa kako se Split nosi s turizmom, mislim da mu se ipak nije podčinio... Svojom poviješću. Zapadna obala mi je prelijepa..." - nije prestajala komplimentirati zagrebačka pjevačica.

I njezine objave na Facebooku svjedoče ljubav prema Splitu.


Otkrila je i da je vrlo uzbuđena i oko sutrašnje utakmice Hrvatske i Danske i općenito nastupa naše nogometne vrste na SP-u.

"Strastvena sam navijačica, vrlo strastvena! Stresno mi je gledati utakmicu, živciram se! Predviđam nam finale svakako" - ustvrdila je Vanna, priznajući i kako je, po njoj, naš najbolji reprezentativac Dejan Lovren.

A evo i malo festivalske atmosfere s Prokurativa, u koju su zajedničkom izvedbom evergreena "Nima Splita do Splita" uveli Zorica Kondža, Đorđđi Peruzović, Giuliano, Damir Kedžo i Marko Tolja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. listopad 2020 17:52