StoryEditor
ShowbizŠTO SE DOGAĐA?

‘Uzela sam predah!‘: Severina nam komentira priče da je puklo i sa drugim menadžerom; Alen je nedavno o Splićanki govorio: Ona je najbolji čovjek...

Piše Mirela Goreta
2. ožujka 2020. - 16:36
Severina i Alen Ključe u vrijeme kad je sve bilo magičnoTomislav Krišto/Hanza Media

Pukla je suradnja Severine Kojić i Alena Ključe - proširila se vijest glazbenim kuloarima o krahu poslovne veze popularne splitske pjevačice i njezina menadžera, koji je u toj ulozi prošloga ljeta naslijedio njezina dugogodišnjeg vjernog suradnika Tomislava Petrovića.

Priče o razlazu s Alenom Ključom komentirala nam je Severina.

- Nakon suradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari.

Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetski zvijezdama.

Turneju nastavljam u travnju nakon korizme, do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima – rekla nam je pjevačica.

'Uopće nam nije jasno!'

I Alen Ključe nam je, kad smo ga kontaktirali, potvrdio kako se upravo čuo sa Severinom.

- Uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine. Iza nas je velik i sjajno odrađen posao, trenutno smo fokusirani na različite stvari, Severina na privatnu situaciju, ja nakon zdravstvenog oporavka pripremam Bocellija u Ljubljani i Celine Dion u zagrebačkoj Areni.

Severina nastavlja turneju, a mi ćemo sigurno surađivati na nekim projektima. U poslovnom i privatnom odnosu između mene i Severine ništa se nije promijenilo i uopće mi nije jasno otkud ove priče.

Surađujemo kada je riječ o većim produkcijama, surađivali smo i surađivat ćemo – rekao nam je Ključe.

Indikativno je da je do priča o razlazu Severine i Alena Ključe došlo prilično brzo, jer su počeli surađivati tek prošloga ljeta što je Dubrovčanin sa zagrebačkom adresom objasnio i u podužem postu, objavljenom početkom prošlog kolovoza na svom Facebook profilu.

"Godinama sam bio njezin suradnik tijekom kojih sam joj odradio nekoliko koncerata no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki.

Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer je riječ o jedinom izvođaču koji ima viziju, koja je profesionalac poput inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali", napisao je Ključe u postu, koji više nije javno vidljiv na njegovu Facebook profilu.

Demantirao Kojića

Suradnja započeta prošlog ljeta kulminirala je Severininim velikim dvoranskim koncertima u Splitu, Zagrebu, Beogradu i Ljubljani u sklopu "Magic" turneje.

Kad se ljetos pohvalio svojom novom suradnjom Ključe je na Facebooku napisao i kako su priče da je Severini, nakon razlaza s Tomislavom Petrovićem, suprug Igor Kojić ujedno i menadžer - čista izmišljotina.

- On nikada nije bio njezin menadžer već čovjek koji je uvijek uz svoju suprugu kao na primjer žena Andree Bocellija s kojim također surađujem.

Drago mi je što je došlo do ove suradnje jer iza Severine nisu stajali menadžeri već ona iza njih kao što je sad stala iza mene i podržava moje odluke i sugestije. Jasno je da se o tako velikoj zvijezdi uvijek priča no mi smo samo profesionalci koji odrađuju svoj dio posla - poručio je tada Alen Ključe.

Sa splitskom pjevačicom bi, doznajemo, Alen Ključe trebao odraditi još nekoliko većih, dvoranskih koncerata u sklopu "Magic" turneje. No, o svojim ostalim nastupima, poslovanju i karijeri Severina Kojić će brinuti sama u krugu najbliskijih joj dugogodišnjih suradnika.

#SEVERINA#ALEN KLJUČE

Izdvojeno

06. srpanj 2020 20:14