StoryEditor
ShowbizODGOJ 'BEZ ODGOJA'

Uz dirljivu Oliverovu pratnju Fani Stipković objavila nježne snimke djetinjstva u Veloj Luci, gledateljica poručila: Ovo para srce..

Piše M.K.
22. kolovoza 2018. - 23:37
fani00
rgx time: 9.4890594482422E-5

Atraktivna korčulanska novinarka i voditeljica s madridskom adresom i karijerom, Fani Stipković, kao da je posljednjih dana na valovima nekih posebno nježnih emocija.

Što će reći Rozga? Nagađanja o vezi poznatog glazbenika i zgodne voditeljice sve su glasnija, je li riječ o novoj ljubavi?

Njezine objave na Instagramu u pravilu su posvećene ili intenzivnim treninzima, kojim održava u top formi svoje besprijekorno tijelo, ili atraktivnim snimkama koje slave njenu figuru.

 

Koliko je važna redovna tjelesna aktivnost znamo skoro svi. Međutim, 92 do 95 % djevojaka u dobi od 12 do 16 godina nije dovoljno aktivno. Pozivam sve mlade cure da razmisle i već sutra krenu mojim stopama. Mene je životna situacija dodatno potaknula na potpunu posvećenost zdravom životu i redovitom vježbanju, a vjerujte mi već za nekoliko tjedana osjetit ćete promjenu na vlastitom tijelu. U protivnom, već u kasnim dvadesetima dočekat će vas zdravstveni problemi poput dijabetesa, debljine ili ne daj Bože gorih posljedica neaktivnosti. U današnjem svijetu kada svi želimo izgledati zdravo i lijepo te se osjećati dobro, najbolji doktor i lijek za to ste vi same. Ne gubite vrijeme i krenite s vježbanjem! Aktivna Hrvatska 🇭🇷❤️ Outfit @biabrazil_hrvatska . . . . #fanitv #aktivnahrvatska #workout

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on


Njezina posljednja objava, ipak, izazvala je puno više reakcija nego li mnoge ranije, i to zbog toga što je u njoj fani vrlo emotivno progovorila o idiličnom djetinjstvu u Veloj Luci, te svoju priču ilustrirala autentičnim video snimkama.

Svoj obol nedvojbeno je dala i dirljiva glazbena pratnja Olivera Dragojevića.

Uz montirane snimke koje prikazuju malenu plavooku Fani zaigranu u dvoru i ulicama u najbezbrižnijim godinama, zgodna Veloluška ispisala je i poruku svojim roditeljima.

 

Kažu da djetinjstvo pokazuje čovjeka, kao što jutro pokazuje dan. Sve ono što jesam danas, moja esencija i svaki dio mene, rodio se trčeći bezbrižno po mojim veloluškim ulicama. Sloboda...ta divna ‘divljina’, odgoj bez odgoja, ali puno smijeha, veselja i neizmjerne ljubavi u jednoj jednostavnosti koja je zapravo formula i ključ života. I tu je sve, ne treba tražiti dalje. Hvala vam mama i tata što ste me naučili da samo čisto i iskreno srce, baš ono srce djeteta, te slobodan i jednostavan čovjek mogu najviše uživati u tom daru zvanom život. ❤️🎂 . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #birthday #video #velaluka #island #islandlife #croatia #childhood #childhoodmemories #vintage #retro #oliverdragojevic #mojgalebe #love

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on


"Kažu da djetinjstvo pokazuje čovjeka, kao što jutro pokazuje dan. Sve ono što jesam danas, moja esencija i svaki dio mene, rodio se trčeći bezbrižno po mojim veloluškim ulicama.

Sloboda...ta divna ‘divljina’, odgoj bez odgoja, ali puno smijeha, veselja i neizmjerne ljubavi u jednoj jednostavnosti koja je zapravo formula i ključ života.

I tu je sve, ne treba tražiti dalje. Hvala vam mama i tata što ste me naučili da samo čisto i iskreno srce, baš ono srce djeteta, te slobodan i jednostavan čovjek mogu najviše uživati u tom daru zvanom život" - napisala je Stipković.

"Lijepo si to napisala jako... Vt još jednom" - poručila joj je Ecija Ivušić, a Monika Kravić iskoristila je priliku da joj čestita rođendan.

Objava je evocirala uspomene i kod Fanine prijateljice iz djetinjstva.

"Još se sjećam kad smo kao klinke plesale kod Tihane Škrinjarić. Bila si uvijek jedna predivna i draga cura...sve najbolje od srca" - poručila joj je.

"Predivan video, a tek muzika u pozadini para srce!" - navela je druga.


 

 

#FANI STIPKOVIć

Izdvojeno