StoryEditor
ShowbizDrugačiji od ostalih

Upoznao ih je njen brat dok je Stipe radio kao vatrogasac: par o kojemu bruje svjetski mediji ima jednu od ljepših ljubavnih priča; Ovo sigurno niste znali o Miočićevoj zanosnoj ženi

Piše L. L.
20. kolovoza 2019. - 14:53
61160788_131509571374803_5763921991249136400_n

Stipe Miočić najnovijom je titulom prvaka teške kategorije UFC-a upisao prekretnicu u karijeri, no američki borac hrvatskoga podrijetla nije oduševio samo ljubitelje sporta, već i zainteresiranu publiku koja je reagirala na nježnu čestitku koju je pobjedniku priuštila supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

A ljubavna priča para Miočić Carney ljepša je čak i od njihovog dirljivog zagrljaja nakon Stipine pobjede iz koje je izašao krvav i sažuljan, gotovo neprepoznatljiv. O tome već danima bruji svijet - ni "krvava" situacija nije omela Stipinu suprugu Ryan Marie da mu čestita strastvenim poljupcem. 

Cijena uspjeha: pogledajte impresivne, ali zastrašujuće fotografije Stipe Miočića nakon velike bitke protiv Cormiera

Portal Heavy donosi i podatke koje mnogi zacijelo nisu znali o prelijepoj crnki Ryan Marie s kojom Miočić ima kćerku Meelah Claire. Budući da su inače prilično tajanstveni i željni sačuvati privatni život dalje od očiju javnosti, Miočići ne dijele baš svaki trenutak braka na društvenim mrežama.

Mnogi stoga ne znaju da su se upoznali dok je Stipe radio kao vatrogasac i bolničar u postaji. Upoznao ih je Ryanin brat, a ona je u to vrijeme radila kao frizerka. Kasnije je završila školu za bolničarku, a njihov susret u mnogo čemu je bio pravi filmski - odmah su se zaljubili i započeli vezu koja je i danas jaka kao prvoga dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Par se oženio u lipnju 2016. Mala svadba u Clevelandu okupila je sve Stipine bivše kolege iz vatrogasnog doma s kojima je do danas ostao u odličnim odnosima, najbližu obitelj i prijatelje. U braku su Miočići dobili kćer Meelah Claire, a mala pridošlica samo je upotpunila idilu. 

"On je tako prizeman. Ni ne shvaća da oduševljava ljude dok samo razgovara s njima. Baš zato su se mnogi tako povezali s njim. Mislim da je on stanovnicima Clevelanda sve. On je njihov Rocky Balboa. Drugačiji je od ostalih sportaša...", ispričala je jednom prilikom samozatajna Miočićeva supruga o njemu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wouldn’t you agree, baby you and me got a groovy kind of love 🖤

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

"Stižem na njegovu svaku borbu. Bilo bi mu čudno da izađe iz ringa i da ja nisam tamo...", dodala je. A tu ne staje "promocija" koju Ryan obavlja u medijima kad je u pitanju njen suprug. Za nju on je najbolji muž, prijatelj i otac na svijetu.

#STIPE MIOČIĆ#RYAN MARIE CORNEY

Izdvojeno

05. srpanj 2020 21:28