StoryEditor
ShowbizRazvod vrijedan milijune

Uoči 30. godišnjice braka, ostavio je zbog 15 godina mlađe fitness instruktorice: poznati glazbenik šokirao naglom promjenom, navodno je sve počelo teškom dijagnozom

3. studenog 2019. - 17:21

Frontman Iron Maidena, Bruce Dickinson, razvodi se od supruge s kojom je proveo 29 godina u braku i to zbog - obožavateljice. 

Britanski mediji pišu kako je razvod vrijedan 90 milijuna funti. 61-godišnji glazbenik već neko vrijeme ne stanuje s Paddy, majkom svoje troje djece. Navodno su odvojeni već godinu dana, a sam je Dickinson potvrdio kako živi u Parizu sa svojom djevojkom.

Riječ je o 46-godišnjoj Leani Dolci o kojoj se, osim da je fitness instruktorica i velika obožavateljica Iron Maidena, malo zna. Kako izvor potvrđuje za Mirror, pratila je Maidene na turneji dugih deset godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leana Dolci (@leanadolci) on

"Ona i Bruce jako su se zbližili protegle godine, upoznala je čak i njegovu djecu. Paddy se preselila u Južnu Ameriku kako bi malo razmislila o svemu", dodaje izvor.

Na svojoj Instagram stranici Bruceova je nova djevojka opisala sebe kao "dijete cvijeća s rock n' roll srcem". Poruka koja stoji uz to glasi: "Obožavam kad mi dan počne s tobom kraj mene. U krevetu. Golim."

Dolci je neko vrijeme radila i kao voditeljica na kanalu Duke TV na kojemu je intervjuirala rock zvijezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leana Dolci (@leanadolci) on

2015. Dickinsonova je karijera ozbiljno dovedena u pitanje - pjevaču je dijagnosticiran rak grla, a otkriveno je i da ima dva tumora, od kojih je jedan bio veličine loptice za golf, na području jezika. Nakon operacije, oporavljao se upravo uz pomoć nove djevojke, koja mu je bila velika podrška i tijekom kemoterapije, piše Mirror.

Njegova djeca, 29-godišnji Austin, 27-godišnji Griffin te 28-godišnja Kia također su bili uz njega. U to vrijeme Leani je upoznala obitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Dickinson (@paul_bruce_dickinson) on

"Život se događa sada, svake minute, svake sekunde...", rekao je Bruce za Rolling Stone i objasnio kako nakon saznanja o bolesti ima "potpuno drugačije poglede na svijet".

Osim glazbom, počeo se tada baviti proizvodnjom craft piva, pisanjem scenarija i romana, a radi i kao povremeni pilot te prezenter na BBc-ju. U svojim memoarima pisao je i o braku s Paddy, kao i o onome s Jane Dickinson koji je završio 1983.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2021 19:33