StoryEditor
ShowbizTUŽAN KRAJ

Umro glumac proslavljen u hit serijama, donacijama se skuplja pomoć za sprovod i nastavak školovanja 8-godišnjeg sina

Piše L.L.
17. rujna 2019. - 11:46
Brian Turk

Brian Turk preminuo je u 49. godini od tumora na mozgu, prenosi TMZ. Glumac je poznat po ulogama u serijama “Beverly Hills”, “Dva i pol muškarca” i “Carnivale”, a pojavio se i u filmovima “Američka pita 2”, “Krokodil Dundee u Los Angelesu” i “Izgubljeni svijet: Jurski park”.

Kad mu je dijagnosticirana zloćudna bolest, njegov prijatelj Carlos Marlene Montiel osnovao je fond za pomoć Brianu, njegovoj supruzi Emily Wu i osmogodišnjem sinu, kako bi mogli lakše pokriti troškove liječenja, piše net.hr.

Nakon što je glumac preminuo, Carlos je zamolio ljude da nastave donirati novac kako bi obitelj mogla platiti sprovod.

“Prije nešto više od godinu dana našem dragom prijatelju Brianu Turku dijagnosticiran je rak. Budući da je on vrlo povučena osoba, nitko nije znao da je bolestan kako ne bi zabrinuo obitelj i prijatelje. Nažalost, njegov je rak sada u terminalnoj fazi.

Brian je pozitivno utjecao na tolike živote, uvijek je bio tu za nas. Želi se boriti protiv ove bolesti zbog svoje žene i osmogodišnjeg sina, koji ga smatra najboljim prijateljem.

Brian je uzdržavao svoju obitelj jer njegova žena nije mogla raditi puno radno vrijeme. Kao zajednica moramo se moliti za Briana i njegovu obitelj u ovo teško vrijeme.

Oni će trebati pomoć, najviše zbog budućnosti dječaka. Ako možete donirati ili pomoći na neki drugi način, oni će to jako cijeniti”, stoji na stranici za prikupljanje donacija.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 18:33