StoryEditor
ShowbizU vezi s milijarderom

Udebljala se, pa opet potaknula šuškanja o trudnoći: posljednje Rihannino izdanje zapanjilo je obožavatelje iz više razloga, kažu ipak da izgleda kao 'bomba'

16. listopada 2019. - 11:47

Iako Rihanna već godinama njeguje imidž bujne djevojke kojoj obline ne skriva, već se njima ponosi, nedavno se pojavila toliko "pojačana" da su na forumima počela naklapanja o trudnoći.

Biti ponosan na jaču figuru i obline nije nova vijest u svijetu poznatih, a brojni će se složiti kako "RiRi" odlično nosi svoje nove kilograme. Ipak, posljednje pojavljivanje u javnosti donijelo je neke fotografije koje su zapanjile njene vjerne pratitelje iz više razloga.

Najprije, Rihanna, pišu joj na Instagramu, "sjaji". Pjevačica s Barbadosa u 31. godini izgleda toliko zanosno, da su neki taj sjaj pripisali potencijalnoj trudnoći. Iako to vješto krije, Rihanna je u vezi s milijarderom Hassanom Jameelom, koji također nije sklon javnim pojavljivanjima na društvenim događanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A riječ je ovoga puta o predstavljanju Rihannine autobiografije koja izlazi 24. listopada. U njujorškom muzeju Guggenheim s brojnim je poznatim prijateljima slavila predstavljanje, a upravo tu je stigla u izdanju koje je oborilo s nogu i potaknulo šuškanja.

Jer zapanjili su se neki i činjenicom da je RiRi nabacila još koji kilogram. U leopard haljini s prorezom pozirala je vješto fotografima, no novu fihuru nije mogla, a vjerojatno ni htjela prikriti. Složili su se mnogi, pjevačica nikad nije izgledala bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Nedavno je pjevačica odgovorila na upite o blaženom stanju kazavši kako o tome "još ne razmišlja" te da je sve "u Božjim rukama", ali sudeći prema komentarima, nije sve uvjerila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 20:12