StoryEditor
ShowbizVAŽNIJE OD TURNEJE

'Učiteljice su moje dijete zaključale u školu, fizički ga povrijedile i dva sata zadržavale, nisu puštale da ga preuzme moj suprug!: Severina šokirala na press konferenciji; 'U Splitu sam doživjela sudsko silovanje!'

Piše L.L.
17. listopada 2019. - 14:53
spasime

Severina je održala press konferenciju povodom početka njezine velike regionalne turneje "The Magic Tour" i to, na iznenađenje svih, potresnom pričom o privatnom problemu. 

"Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi Matija Gubec u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug, jer ja osobno nisam mogla doći po njega.

S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna, pa da zbog toga ne mogu doći po dijete" - ustvrdila je Severina te dodala kako je tom incidentu prethodio dogovor između bivšeg supruga i ravnateljice škole da nitko, osim nje, ne može preuzeti dijete, pišu Vijesti.hr.

Dodala je kako se iz škole do danas nitko nije oglasio te kako dijete, zbog pretrpljene psihičke i fizičke traume, ne želi ići u školu. 

Požalila se i na institucije, konkretno na Centar za socijalnu skrb za koji je, kako je kazala, podnijela već pet prijava.


"Centar me, kao majku i kao ženu ne doživljava" - kazala je pjevačica.

Kazala je kako su njezini problemi jednaki kao i problemi velikog dijela žena u Hrvatskoj koje se bore za svoju djecu, za prava na skrbništvo nad vlastitim djetetom.

"Osjećam se kako je nešto trulo u državi Hrvatskoj", poručila je.

Prisjetila se slučaja Luke Ritza te dodala kako je vrijeme da se napokon takvim zlostavljanjima djece stane na kraj.

Potom je napomenula da ju otac njezinog djeteta godinama maltretira, da pušta laži i klevete preko srpskih tabloida, sve s ciljem da joj uzme dijete. 

"Ne znam zbog čega se čudim svemu tome kad djevojčice u ovoj zemlji nemaju nikakvu sudsku zaštitu za fizičko silovanje, a kamoli psihičko, kao što smo vidjeli na primjeru iz Zadra", poručila je pjevačica.

Poentirala je i kako je, u svojem dugogodišnjem parničenju s bivšim suprugom, i sama doživjela slično "silovanje na Sudu u Splitu".

#SEVERINA#SEVERINA O SINU

Izdvojeno

07. srpanj 2020 09:19