StoryEditor
ShowbizLoša sreća

U zadnjem ‘Milijunašu‘ prije ljetne pauze natjecatelj se ‘kockao‘ sa stihom hit pjesme 90-ih i pao sa 250 na 32,000 kuna: znate li vi odgovor?

Piše PSD
4. lipnja 2020. - 22:24
HRT

U posljednjem izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš" prije ljetne stanke, voditelj Tarik Filipović bio je ekstatičan, kao i uvijek kad se neki natjecatelj približi posljednjim pitanjima na tablici. Međutim, kockanje se nije isplatilo prvom večerašnjem natjecatelju, geografu Karlu Lugomeru iz zagrebačke Dubrave.

27-godišnjak je brzo odgovarao na pitanja, i sve je mirisalo na najveći uspjeh sezone. Prve nedoumice stigle su na 6. pitanju za 2.000 kuna -  Što nosi Vermeerova "Djevojka s bisernom naušnicom"? tražio je joker pola-pola, ali i ponudio točan odgovor - turban.

Sjajnim nizom prešao je i drugi prag, a čak je i na pitanju za 125.000 kuna o "težini" jedne klasične doze darovane krvi, malo razmišljao i na kraju točno slijedio intuiciju - 450 ml bio je točan odgovor, no sljedeće se, trinaesto pitanje po redu, pokazalo nesretnim.

"Koja se dama prva spominje u pjesmi "Mambo No.5" Loua Bege? Angela, Erica, Monica ili Tina?" glasilo je pitanje za četvrt milijuna kuna. Lugomer je zatražio pomoć tri znalca, ali nisu ni oni bili sigurni. Umjesto "Monica", Karlo je odgovorio "Erica" i kući otišao s 32.000 kuna.

Sljedeći najbrži prst imala je Anita Marušić iz Strmca Samoborskog, koja je u popularnome kvizu već nastupila prije 15-ak godina. Prva nesigurnost stigla je na nogometnom pitanju, ali onom geografskog tipa - "Koji je talijanski klub nazvan po regiji iz koje dolazi? Udinese, Sampdoria, Lazio ili Sassuolo?". Zatražila je jokera pola-pola, i točno rekla Lazio.

"Izaberi život. Izaberi posao. Izaberi karijeru. Izaberi obitelj". Anita nije znala odgovoriti koji kultni film počinje citatom te zamolila pomoć znalca za 32.000 kune. Sva trojica su podigli ruke, odlučila se za Bruna koji je pogrešno kazao "Klub boraca". Riječ je bila o Trainspottingu. Umjesto s 32, natjecateljica je kući otišla s tisuću kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 03:57