Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Showbiz'Zmija i sponzoruša'

U svađu između supruga slavnih nogometaša uplela se i bivša misica, no 'optužena' je brzo uzvratila: 'Preklinjala me da joj nađem bogataša za muža!'

Piše L. L., M. Č.
11. listopada 2019. - 20:16
RTX6B97H

Rat riječima na društvenim mrežama između Coleen Rooney i Rebekah Vardy nastavlja se, ali ovaj put Coleen nema ništa s tim. Na optužbe Rooneyjeve supruge nadovezala se, naime, Danielle Lloyd, bivša britanska misica. Ona tvrdi kako je Rebekah prije određenog vremena "zakuhala" i njoj sličnu situaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

A da britanske WAGSice nemaju mjere kad je u pitanju prepucavanje s tabloidima, pokazale su posljednjim objavama.

Rat supruga nogometaša: prozvala prijateljicu da ju je 'špijala' i otkrivala pikanterije iz privatnog života, javila se i optužena; 'Ne mogu vjerovati da u ovom stanju moram odgovarati na to...'

"Vjerujem da je Rebekah kriva za puštanje priča o Coleen. Vjerojatno je mislila da je neće uhvatiti", rekla je Lloyd i dodala da s Vardy imala sličnih problema. "Nije me iznenadilo kad je Coleen objavila to na svom Instagram profilu. Možda je mislila da će više puta biti na naslovnicama ako im bude prodavala priče", izjavila je.

Vardy je promptno uzvratila.

"Ljuta je na mene jer joj nisam pomogla - preklinjala me da joj pronađem bogatog nogometaša za muža! Njene izjave su totalno sr**e", tvrdi. Lloyd, dakako, to negira.

Ako je vjerovati članku koji je objavio The Sun, Lloyd je uistinu priupitala pomoć u pronalasku partnera. Htjela je da joj Jamie Vardy, Rebekahin suprug, namjesti nekog svog suigrača. Htjela je, kako dalje piše, osjetiti "čari glamuroznog života".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Vardy (@beckyvardy) on

No ova ju je izdala, zaključak je, pa se danas samo javlja kako bi "potpirila" vatru, prenosi i Daily Mail.

Šokirana Rebekah, koja je trudna s petim djetetom, trećim s Jamiejem, objavila je neke okrutne poruke, među kojima je i jedna zaista užasna, u kojoj neki korisnik društvenih mreža želi smrt njezinu nerođenom djetetu.

Nazivaju je i štakorom, zmijom i sponzorušom koja se riješila dvojice muževa prije nego što se dočepala "zlatne koke" Vardyja, koji joj može pružiti luksuzni život kakvom je uvijek stremila.

S druge strane, najveći Coleenin problem je njezin suprug Wayne, s kojim ima četvoricu sinova, vrlo je sklon aferama s prostitutkama i starletama, a uz to ima i ozbiljnih problema s alkoholom. Iako im je brak nekoliko puta bio ozbiljno uzdrman, Coleen uvijek oprašta muževe nevjere i prima ga natrag.

Wayne više nije u reprezentaciji, pa Engleska na tom planu neće imati problema oko eventualnog sukoba dvojice nogometaša zbog rata njihovih žena, ali Britancima je ovo došlo kao itekako dobrodošla razbibriga u vrijeme ozbiljnih problema oko Brexita.

#COLEEN ROONEY#REBEKAH VARDY #DANIELLE LLOYD

Izdvojeno