StoryEditor
Showbizmini turneja

U splitsku Spaladium Arenu sa spektaklom ‘Rock the Opera‘ stiže i sjajni Dino Jelusić: rasprodali su dvorane diljem Europe, evo o čemu je riječ

Piše PSD
25. studenog 2021. - 17:34

Projekt “Rock the opera” iza sebe niže uspjehe i rasprodane dvorane diljem Europe. Nakon koncerta održanog koncem listopada u Zagrebu, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Hrvatsku u sklopu mini turneje: 05.02. u Spaladium Arenu u Splitu, 06.02. u dvoranu Krešimira Ćosića u Zadru, te 07.02. u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Koncert nudi iskustvo koji na jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela za publiku stvara fantastičnu atmosferu.

Otkako je njemački dirigent Friedemann Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju u dvorane diljem Europe.

image
Koncert Rock the opera
Ivana Nobilo/Cropix

Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim rock hitovima grupa Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC, Rainbow, U2 i mnogih drugih.

image
Koncert Rock the opera
Ivana Nobilo/Cropix

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. 

Ulaznice se mogu kupiti u sustavima Eventim.hr, Ulaznice.hr i Adriatickets.

item - id = 1146055
related id = 0 -> 1145054
related id = 1 -> 1134675
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2021 17:34