StoryEditor
ShowbizDRUGI DIO

U slobodno vrijeme pleše po svadbama: procurila nova snimka, veseli Šeks raspametio se i uz najpopularniji latino hit posljednjih godina

Piše I. P.
10. rujna 2019. - 20:11
seks

Snimka plesnih partnera Vladimira Šeksa i Vice Vukojevića, bivšeg suca Ustavnog suda preplavio je danas medije i nasmijao javnost. Dečki su čagali uz Grašin hit "Voli me, jer san takvi kakvi jesan..."

Morate vidjeti kako je Šeks 'rasturio' na podiju! U zagrljaju Vice Vukojevića pokazao je neviđene plesne pokrete, a tekst pjesme došao je kao naručen

Sada se pojavila još jedna snimka na kojem Šeks ipak pokazuje da je dominirao na plesnom podiju tijekom vjenčanja sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda u Ljubuškom.

U novom videu Šeks je pokazao da mu nisu strani popularni latino hitovi, pa se zanio uz popularni Despacito Luis Fonsija.  Također, dokazao je da je apsolutna zvijezda plesnog podija, s partnerom ili bez njega.

 

Sedamdesetšestogodišnjak je očito u zavidnoj formi, s obzirom na to da su koljena izdržala sve akrobacije koje je izvodio.
 
#PLES#SVADBA#VLADIMIR ŠEKS

Izdvojeno

03. srpanj 2020 08:18