StoryEditor
ShowbizGUŠTAJU NA JADRANU

U Skradinu su se mnogi pitali je li plavuša koja je u društvu princa Alberta šetala u bijelom bikiniju i razvezanom ogrtaču princeza Charlene? Bio bi to ipak prehrabar modni izbor...

Piše M.K.
15. kolovoza 2019. - 19:01
princ000

Dok Bill Gates odmara na jahti u zadarskom akvatoriju, do Skradina je iz Trogira na svom luksuznom plovilu "Arience" stigao monegaški princ Albert.

Dojmljivi brod osnivača Microsofta Zadrani su mogli promatrati tek izdaleka, s rive, dok su se morskoj ljepotici Alberta od Monaca poklonici ovakvog luksuza imali prilike diviti izbliza.

Princ Albert se s broda iskrcao u društvu djece, princeze Gabrielle i princa Jacquesa, te pratećeg osoblja, a ondje ih je spremno dočekala naša fotoreporterka.

Veliku znatiželju izazvala je pojava visoke i vitke plavuše, odjevene prilično opušteno u bijeli bikini i razvezani plažni ogrtač.

"Je li to princeza, je li ovo Albertova žena?" - zanimalo je lokalne znatiželjnike.

Moramo priznati da bi to za princezu ipak bio prehrabar modni izbor. Osim toga, nekadašnja plivačica ima kratku plavu kosu, ali nedvojbeno, i sjajnu figuru koju može zahvaliti treninzima kojima je ostala dosljedna i nakon završene sportske karijere.

Šezdesetjednogodišnji Albert II. (punim imenom Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi), aktualni je knez Monaka i prvi čovjek dinastije Grimaldi.

Sin Rainiera III. i hollywoodske ikone Grace Kelly poznat je po nekad uzbuljivom ljubavnom životu, a skrasio se 2011. godine uz plavokosu Charlene Wittstock, koja se natjecala na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sydneyju. 

Luksuzna 61-metarska jahta "Arience", s kojom gušta na Jadranu, vrijedna je 80 milijuna dolara, kako piše Morski.hr, a njen tjedni najam iznosi oko 650 tisuća dolara.

Arience nudi smještaj za 12 gostiju u šest kabina, dizajnirao ju je Reymond Langton. Luksuzna jahta posjeduje kino, veliki klub, cijelu jednu palubu za vlasnika i više otvorenih dnevnih prostora sa spa bazenom. Video donosi minute čistog luksuza...

 

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 18:02