StoryEditor
ShowbizZvijezde u kinima

U seriji koju mnogi i danas gledaju one glume istu bebu, a u najnovijem filmskom hitu teško da biste ih prepoznali: poznate blizanke iznenadile gledatelje svojom pojavom

Piše J. V.
25. ožujka 2019. - 22:38
shutterstock_1014482653

Kultne serije prozvane su takvima upravo iz razloga što su aktualne uvijek, kvalitetne i "gledljive" i to s nekoliko desetljeća vremenskog odmaka. A onda imamo i "Prijatelje".

Iako je ovaj svevremeni američki sitcom završio s prikazivanjem prije punih petnaest godina, i danas ćete ga naći na domaćim programima, a nedavno je dodan i na superpopularni "Netflix". "Prijatelji" su jednostavno uvijek aktualni, interijeri prikazani u seriji uvijek moderni, odjeća koju likovi nose ponovno je "in".

No isti ti likovi su se značajno promijenili, što dođe kao šok onima koji ih percipiraju onakvima kakvi su bili za vrijeme snimanja. A zadnjih dana društvenim mrežama kruže fotografije najmlađe članice standardne postave, malene Emme, koja je izrasla u zgodnu mladu ženu, iako je "do jučer" bila beba, pišu korisnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great! Now I can never watch "Friends" again. ✂️ Link in bio.

A post shared by BuzzFeed (@buzzfeed) on

Emma je u seriji bebica koja je "rezultat" Racheline i Rossove veze koja se provlači sezonama, no ono što mnogi ne znaju je da su je utjelovile čak dvije osobe. Blizanke Cali i Noelle Sheldon glumice su koje je ta uloga proslavila, a zvijezde su i filma koji je i prije prikazivanja izazvao interes javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We found the coolest star! #jenniferaniston

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cali and I are going to be on @morningshowon7 in Australia today! Check it out!

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

Riječ je o detektivskom horor trileru "Mi" koji se trenutno prikazuje i u našim kinima. Zasad su kritike publike redom oduševljene, a struka je samo za trunčicu manje naklonjena.

A iako ne nedostaje poznatih lica u glumačkoj postavi, lijepe 16-godišnjakinje izazvale su pravo oduševljenje, upravo zbog navike publike da ih se percipira kao bebu, i to jednu.

#PRIJATELJI#CALI SHELDON#NOELLE SHELDON

Izdvojeno

04. srpanj 2020 11:17