StoryEditor
ShowbizSUMNJIČI SE BIVŠI

U pucnjavi ubijena kaskaderka koja je glumila u ‘Povratku u budućnost II‘, igrala je i uz Sharon Stone i Brooke Shields, usmrćen je i njen suprug

Piše L.L.
14. veljače 2020. - 20:10
Michael J. Fox u sceni iz filma 'Povratak u budućnost 2'

Cheryl Sanders (59), kaskaderka koja se pojavila u drugom nastavku filma "Povratak u budućnost II", izgubila je život u pucnjavi.

Kaskaderka koja je svoju karijeru izgradila glumeći za hollywoodske legende poput Kathleen Turner i Rene Russo, usmrćena je zajedno sa svojim mužem Robertom Reedom Sandersom (56) u pucnjavi u blizini Yellow Springsa u Ohiou. 

Smrtonosni incident dogodio se u relativnoj blizini njihova doma, a kako mediji prenose, događaju je prisustvovala još jedna, još uvijek neidentificirana, osoba.

Dayton Daily News prenosi da je smrtonosni napada na žrtve izveo glumičin bivši suprug, koji je nesretne supružnike optužio da su neovlašteno upali na njegov posjed.

Policija još uvijek istražuje razlog zbog kojeg su ubijeni supružnici došli na posjed njenog bivšeg muža, te zašto su bili naoružani.

Cheryl Sanders, osim što je bila kaskaderka u filmu 'Povratak u budućnost II', radila je i s Jessicom Albom, Sharon Stone te Brooke Shields.

#CHERYL SANDERS #POVRATAK U BUDUćNOST II

Izdvojeno