StoryEditor
ShowbizBIT ĆE ZABAVNO

U pripremi ‘Tvoje lice zvuči poznato‘: otkrivamo da će sudjelovati osam najboljih kandidata iz svih sezona, žiri ostaje isti. Maja Šuput također

21. siječnja 2021. - 13:25
Nova TV Press

Produkcijska ekipa popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" opet se okuplja na Novoj TV.

Naime, u pripremi je All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', koja će okupiti osam natjecatelja koji su proteklih sezona doslovno "rasturili"...

Vjerojatno vam prvi pada na pamet Mario Petreković. I da, u pravu ste, on je jedan od tih osam.., a evo i tko su sljedeći kandidati: Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić. Oni će opet morati, što bi se reklo, ući u tuđe cipele i izvući najjače plesne, pjevačke i glumačke adute.


Vjerojatno mnogi pamte prvog pobjednika Maria Petrekovića i njegovu Beyonce i Tinu Turner, Lozarovu Jelenu Rozgu i Eltona Johna iz druge sezone, potom Kedžinu Carmen i Lady Gagu.


A sjećate li se dueta Dalibora Petka i Ivane Mišerić na pjesmu "Bandido"? Sjećate se, naravno...


Finalisticu pete sezone Katarinu Baban pamtimo kao Brunu Marsa, Nereda, Princea i Shakiru, dok smo pak Arethu Franklin, Doris Dragović, Beyonce i Michaela Jacksona s oduševljenjem gledali na pozornici showa zahvaljujući pobjednici pete sezone – Maji Bajamić.

Stoga ne sumnjamo da ćemo i u ovom specijalu uživati u njihovim novim preobrazbama...

Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda.

Premda s Nove TV na naš prvi upit nisu odgovorili tko će biti voditelji, u međuvremenu su nam javili da će to ipak biti, uz Franu Ridjana, Maja Šuput.

Pjevačica za koji mjesec, kao što je poznato, treba roditi svoje prvo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2021 23:30