ShowbizVelika sreća

U obitelj domaćeg glazbenika stiže druga beba: tajanstveni Urban i njegova prelijepa supruga u iščekivanju su, izvor blizak paru potvrdio naklapanja

Piše L. L.
mt_spasime10-160319

Damir Urban (50) i njegova supruga Milica (38) imaju veliki razlog za slavlje. U obitelj popularnog glazbenika i profesorice filozofije stiže još jedna beba, javlja Gloria.

Riječanin je sa suprugom u braku 12 godina, a ovo im je drugo dijete. Njihov sinčić Istok Zola rođen je 2015. godine, a izvori bliski paru javljaju kako je obitelj presretna viješću. Glazbeniku će ovo biti treće dijete, iz prvog braka s Goranom Milojević ima 17-godišnjeg sina Malika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Urban (@damir.urban) on

Ljubavna priča ovog možda najtajanstvenijeg braka na estradi počela je prije punih sedamnaest godina, a svoj privatni život trude se držati podalje od očiju javnosti.

Urbanu i Milici nisu strana pojavljivanja na raznim kulturnim i društvenim događanjima, a u zajedničkom društvu zadnji put su viđeni krajem srpnja ove godine na Brijunima gdje je održana premijera predstave "Tko se boji Virginije Woolf" u izvedbi kazališta Ulysses..

#DAMIR URBAN# BEBA# TRUDNOćA# MILICA