StoryEditor
ShowbizTKO JE SRETNI GOST?

U Makarsku uplovila jahta Africa 1, s kojom je prošlog ljeta Mediteranom krstario Ronaldo: pogledajte luksuz, čiji tjedni najam košta 192 tisuće eura

Piše PSD
22. svibnja 2020. - 22:16
Ivo Ravlić/Hanza Media

U Makarsku je predvečer uplovila luksuzna jahta Africa 1, duga impresivnih 47 metara (preciznije 46,99), koja je odmah privukla silnu pažnju i znatiželju građana.

Tko li je sretni gost koji uživa na njoj? Je li stigao netko slavan ili je grandiozno plovilo na proputovanju "drugim poslom"?

image
Ivo Ravlić/Hanza Media


Na ta pitanja zasad nismo dobili odgovore, ali riječ je o charter jahti, s koje je prošlog ljeta na svom Instagramu neumorno objavljivao fotografije nogometaš Cristiano Ronaldo sa svojom familijom.

Na nju se ukrcao par mjeseci nakon odmora u Dubrovniku, u koji je stigao sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, i u kojemu se na rastanku srdačno grlio sa osobljem Vile Šeherezada, u kojoj je očito proveo jako lijepe dane.

Šušura koji je stvorio pri dolasku na večeru u popularni restoran 360 svi se dobro sjećamo.

image
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez prošle godine u travnju na ulasku u dubrovački restoran 360
Tonči Plazibat/Hanza Media


Tjedan najma Africe 1, inače, s koje se Portugalac neumorno spuštao vodenim toboganom, koji je njezina atraktivna dodatna stavka, kreće se između 175 i 192 tisuće eura, očito zavisno o terminu najma.

Može primiti 12 gostiju, o kojima se brine devet članova posade.

image
Ivo Ravlić/Hanza Media


Jahta vrijedna 16.700.000 eura raspolaže svime što bi vam moglo, onako dokono, pasti na pamet na pučini, poput teretane, jaccuzija i kinodvorane.

Dizajnirali su je Fancois Zuretti i Stefano Natucci, a napravljena je 2010. godine.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 15:02