StoryEditor
Showbiz‘HOLIVUDIRANJE‘

U Hrvatskoj dijele otkaze, a u ostatku regije očito im cvate cvijeće. Na UNU TV stiže glumac ‘Stranger Thingsa‘, vodit će spektakularni show kakav prikazuje i NBC Universal

5. kolovoza 2022. - 13:12

I dok je UNA TV u svojim hrvatskim redovima obilato podijelila otkaze proteklih dana, među kojima je najjače odjeknula vijest o raskidu ugovora s Ivanom Paradžiković, koja je bila nositeljica njihove emisije "Lice pravde", dotle za ostatak regije vrijedi ona "cvate cveće u naše preduzeće".

Tako s ove televizije stižu novosti o "raznovrsnom regionalnom programskom konceptu koji se uvelike priprema", a jedan od nositelja tog koncepta bit će srpski glumac Nikola Đuričko koji će uskoro ravno iz Hollywooda stići u studio UNE. Ako vam "na prvu" njegovo ime ne govori mnogo, sigurno će vam govoriti više kada vam kažemo da je Nikola utjelovio osebujnog Yurija u planetarno popularnoj seriji "Stranger Things".

image

Lik Yurija zbilja je odradio odlično

Netflix

Proslavljeni srpski glumac svojim sjajnim talentom brzo je osvojio najveću svjetsku filmsku arenu, pa tako vjerojatno i nema zime i za ulogu voditelja u kojoj će se uskoro naći.

- Neodoljivim šarmom i duhovitošću, Nikola je bio apsolutni izbor ovog spektakularnog show programa koji ćemo uskoro otkriti našim gledateljima. Emisija se priprema u suradnji UNA TV i kuće NBC Universal, a sama činjenica da se emitira čitavo desetljeće diljem svijeta, dovoljno govori o popularnosti i kvaliteti, poručuju s UNE, najavljujući uskoro i nove licencirane, ali i originalne emisije koje će raditi po svjetskim standardima.

image

Nisam mogao odoljeti pozivu, poručuje glumac

UNA TV

- Kada se kaže Hollywood, onda vjerojatno ljudi odmah pomisle na mene jer ja živim u Hollywoodu, a kada se doda i ludiranje onda više nema dileme da sam ja u pitanju. Tako da nije bilo dvoumljenja ni s jedne ni s druge strane oko toga tko bi mogao biti voditelj ovog svjetskog, a od sada i našeg show programa. Poznati igraju raznorazne igre, a sudac – voditelj sam ja. Nisam mogao odoljeti. Show isključivo nudi dobru, inteligentnu zabavu i smijeh, mislim da su to veoma zdrave i ljekovite stvari. Na kraju ekipa koja pobijedi daje nagradu u humanitarne svrhe po svom izboru. Tako da ima i nekog dobrog djela na kraju. Ja se jako volim igrati, još se više volim ludirati, ali najviše se volim holivudirati - rekao je Đuričko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 13:41