StoryEditor
ShowbizBizarna situacija

U Dubrovniku osvanuli plakati za nastup popularnog pjevača, tri nebuloze odmah su uočljive; Komentatori zbijaju šale, a glazbenikov tim je u šoku: To je lažna obavijest!

17. rujna 2019. - 20:47

Sasvim bizarna situacija događa se ovih dana u Dubrovniku. Po čitavom su gradu osvanuli plakati, kao i mnogo puta prije, za skorašnji koncert popularnog pjevača Mate Bulića, no oni oštrijeg oka vjerojatno su u startu primijetili da nešto tu "smrdi".

Najprije, koncert je najavljen kao "bezplatan", a vrijeme događanja je 10:00h. Osim pravopisne greške, malo je neobično i što bi se, kažu upućeni Dubrovčani, ova ranojutarnja navodna svirka trebala održati na tržnici, prostoru sasvim neuobičajenom kad su u pitanju koncertna događanja u Gradu.

Osvanulo je uskoro objašnjenje na pjevačevoj službenoj Facebook stranici.

"LAŽNA OBAVIJEST - saznali smo da su se pojavili plakati za Matin koncert koji nije dogovoren s nama i za koji mi nemamo nikakve informacije. Ne bismo voljeli da netko očekuje Matu i bude razočaran, zbog nečije neprofesionalnosti i širenja lažnih informacija. Srdačno, tim Mate Bulića", poručuju.

Jednom kad je zainteresiranima za koncert bilo jasno da se netko zaigrao iz sebi poznatih razloga, krenule su šale na temu.

"U Dubrovniku u Gružu na placi još nitko nije pjevao, mislim koja ideja", "Kamo sreće da je tako, al da je istina onda bi bio koncert na rivi, a ne na tržnici, a onome ko je piso plakat poručujem nek se vrati u osnovnu školu i nauči pravopis", "Netko prodaje nešto u 10,00 ujutro na tržnici, pa privlači kupce na ovaj način", pišu.

"Ako dođeš, nije lažno", predložili su neki pak Buliću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2021 07:16