Showbiz'Umjetni trbuh'

Trudnoća Meghan Markle lažna? Teoretičari zavjere na društvenim mrežama imaju najluđe teorije, uz to 'procurio' i podatak da će vojvotkinja i suprug Valentinovo slaviti - odvojeno

Piše M. Č.

Jedan od parova koji posljednjih godinu i pol dana izaziva najveću svjetsku pozornost, vojvotkinja Meghan i princ Harry, neće zajedno provesti predstojeći dan zaljubljenih.

Naime, Kensingtonska palača je objavila kako će princ Harry na Valentinovo posjetiti udaljeni vojni trening kamp u Norveškoj koji se nalazi oko 300 kilometara unutar Arktičkog kruga. Harry će tamo biti kako bi se povodom 50. godišnjice zimskog kampa susreo s pripadnicima mornaričkih postrojbi koje tamo vježbaju i žive.

Vojvotkinja Meghan, koja je šest mjeseci trudna i trebala bi novu kraljevsku bebu roditi koncem ožujka ili početkom travnja, sigurno neće pratiti supruga na tom putu jer on podrazumijeva boravak u iznimno zahtjevnim vremenskim uvjetima. Tako će 37-godišnja Meghan i 34-godišnji Harry biti razdvojeni na Valentinovo, ali će bivša glumica sigurno biti okupirana uređenjem dječje sobe u Frogmore Cottageu, kući na kraljičinom imanju u Windsoru, koja se trenutačno preuređuje i u koju će useliti prije rođenja djeteta.

Meghan je za dječju sobu odabrala neutralne, ekološke, veganske boje, bijelu i sivu, tvrdi se kako ona i Harry ne žele znati spol djeteta do rođenja. Dobro upućeni izvori kažu i kako mladi kraljevski par, barem u početku, neće angažirati dadilju, nego će Meghan pomagati njena majka Doria Ragland.

Meghaninu trudnoću prati i jedna od možda najluđih teorija zavjere kad je britanska kraljevska obitelj u pitanju. Na društvenim su se mrežama pojavile tvrdnje kako vojvotkinja lažira trudnoću uz pomoć proizvoda Moonbump, lažnog trudničkog trbuha koji se inače često koristi u glumačkom poslu i reklamama.


Teoretičari zavjere uvjereni su kako je Meghan kupila lažni trbuh bez znanja svog supruga i ostalih članova kraljevske obitelji, a dijete će zapravo roditi nepoznata surogat majka. Jedna od ideja u okviru teorije o lažnoj trudnoći jest da se cijela ta šarada koristi kako bi se Britancima odvratila pozornost od Brexita, pa mnogi korisnici duštvenih mreža kraljevsku obitelj optužuju za "izdaju".

#TRUDNOćA#TEORIJE ZAVJERE#PRINC HARRY#MEGHAN MARKLE