StoryEditor
ShowbizDRUGA POLUFINALNA EMISIJA

Troje natjecatelja prošlo je u finale 'Supertalenta', a večer je u velikom stilu zatvorio Transform crew: 'Ja bih vaš nastup pustio izvanzemaljcima kada želimo pokazati što sve ljudska vrsta može'

Piše L.L.
2. prosinca 2019. - 00:29

Samo troje natjecatelja moglo se izboriti za prolaz dalje u večerašnjoj, drugoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta', showa Nove TV. Prema glasovima gledatelja dalje su prošli plesna skupina Transform crew i pjevač Marko Antolković, a žiri je odabrao trećeg finalista - twirlingaša Benjamina Iličića.

Publika je večeras imali priliku vidjeti talente desetero kandidata među kojima su se našli pjevači, plesači, mađioničari, a dvoje od njih na audicijskim emisijama dobilo je zlatni gumb što znači da su se direktno plasirali u polufinale.

Riječ je o upravo o novopečenim finalistima Marku Antolkoviću kojem je zlatni gumb stisnula Martina Tomčić te Transform crew-u koje je u polufinale poslala Maja Šuput.  

- Ovo je nešto zbog čega će 'Supertalent' gorjeti nakon večerašnje emisije - poručila je Tomčić nakon nastupa 'svog' kandidata.

Među raznolikim talentima našao se i trbušni ples Nikoline Stepić koja je još jednom svojim umijećem, ali i simpatičnoću osvojila žiri, baš kao i mladi twirlingaš Benjamin Iličić kojeg je publika podržavala tijekom cijelog nastupa.

- Ovakav napredak između audicije i polufinala, to je nešto nevjerojatno. Nisam bio siguran koliko twirling može zaokupiti pažnju, ali ovo je bilo ludilo - istaknuo je Janko Popović Volarić.

Baš kao što su s Nove TV najavili, djevojka nevjerojatnog glasa Emina Bajtarević predstavila se ovaj put u nešto drukčijem svjetlu, a Sarajevo drum orchestra pripremio je još veći spekatkl. 'Rođeni zabavljač' Petar Jojić pred gledatelje je izašao s baladom, a duo Edi i Adna novom plesnom koreografijom  ponovno su pokazali svoju zajedničku energiju.

Najmlađa današnja natjecateljica Roza Pikutić iznova je fascinirala žiri akrobacijama na svili, a u svijet magije uveo ih je Tin Golubić.

Večer je u velikom stilu zatvorio Transform crew koji je osvojio i najveći broj glasova gledatelja.

- Ja sam toliko ponosna i sretna. Toliko sam bila nervozna hoće li sve proći kako sam se nadala, ali ovo je bilo toliko suludo dobro. Presavršeno – kazala je Šuput.

- Ja bih vaš nastup pustio izvanzemaljcima koji žele pokoriti zemlju kada želimo pokazati što sve može ljudstva vrsta - od emocija, moći tijela... Imam tri riječi za vas - mračno, moćno i emotivno - poručio je Davor Bilman.

Njihov nastup možete pogledati OVDJE.

item - id = 636092
related id = 0 -> 1122473
related id = 1 -> 1103194
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 13:07