StoryEditor
ShowbizKULINARSKI SHOW

‘Tri, dva, jedan-kuhaj -ho,ho-ho‘ dobit će božićno ruho, a Špiček novi imidž. Sviđaju li vam se njegovi brada i brkovi?

21. studenog 2020. - 13:51
 RTL

Popularni kulinarski show Tri, dva, jedan - kuhaj! ima novo, blagdansko izdanje Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!, a novi imidž ima i Tomislav Špiček. Kuhar je iskoristio dužu pauzu u snimanjima pa je odlučio pustiti bradu i brkove.

Žiri osim njega ponovno čine Željka Klemenčić i Ivan Pažanin, koje čeka jedno iznenađenje - jela će kuhati timovi, a žiri sve do prvog kušanja neće znati tko su natjecatelji. Pet timova okušat će se ne samo u pečenju slastica nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći za blagdanskim stolom diljem Hrvatske, dok će princip ocjenjivanja biti isti kao i prije. Sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha.

- "Naš ulazak u studio bio je totalno spontan, a Špiček, Pažanin i ja smo bili nepripremljeni jer nismo imali pojma tko su kandidati i što kuhaju. U tom trenutku zaista ne znamo koga ćemo zateći na setu i tko će nam donijeti jela na kušanje. Ništa nam nije bilo jasno, bili smo u potpunom mraku…", rekla je Klemenčić, koja se raduje isprobavanju novih jela, nadajući se da će "propalih slučajeva" biti što manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2021 22:38