ShowbizVladimir i Branka u suzama

Tomislav Špiček: Koliko sam ja živaca potrošio, muke i svega i onda mi ovakve stvari servirate?!

Piše PSD
20. svibanj 2016. - 01:05
321kuhaj-64ep-58

Nakon vrlo napetog kuhanja i dodjeljivanja ocjena vrlo zahtjevnim jelovnicima u duelu, Vladimir i Branka oprostili su se od daljnjeg natjecanja u showu „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ sa suzama u očima i knedlom u grlu! Rijetko tko je mogao ostati ravnodušan nakon vrlo emotivnog oproštaja bračnog para iz Istre koji su se do zadnjeg daha s bogatim stolom morskih plodova borili protiv Filipinog i Petrinog neočekivano hrabrog jelovnika s moždinom i svinjskim mozgom!

Oba su natjecateljska para u ovom posljednjem duelu prije finala pokazali koliko dobro znaju i umiju kuhati. Spajanje okusa, pravilno tretiranje namirnica i sama prezentacija svih jela s njihovih jelovnika iznenadila je žiri! Tomislav Špiček je bio najviše zadovoljan jelima koje je kušao, komentirajući kako ne može vjerovati da natjecatelji tak sada, korak do finala, pokazuju koliko dobro mogu kuhati.

„Koliko sam ja živaca potrošio, muke i svega dosad i onda mi ovakve stvari servirate - pred sam kraj showa!“, rekao je Špiček sestričnama iz Slavonije kušajući njihovu pečenu leđnu moždinu s domaćim krekerima, dok je bračne partnere iz Poreča upitao „zašto dosad nisu ovako kuhali“ jer je iznenađen koliko su ga učinili sretnim odlično obrađenim jelima.

Čini se da je već nakon kušanja glavnog jela bilo očito da bi Filipa i Petra mogle proći dalje u finalni tjedan. Fantastično odrađen, a opet prejako začinjen brodet sa školjkama, rakovima, sipama, lignjama i hobotnicom Branke i Vladimira teško je mogao parirati Filipinom i Petrinom savršenom pohanom svinjskom mozgu s čvarcima. Čak niti desert nije mogao razuvjeriti žiri da se predomisli, pa su Filipa zbog hrabrosti u pripremi namirnica koje žiri dosad nije imao prilike kušati.

Kod ocjenjivanja Petra i Filipa dobile su svoju prvu desetku u showu, i to od Špičeka (ukupno 27), dok su Branka i Vladimir prikupili tri boda manje u ukupnom zbroju i morali se oprostiti od daljnjeg natjecanja.

„Svi su ovo divni ljudi, predivni… Svima puno hvala, pogotovo mom Špiči, Željki, Ivanu i Doris. Bila mi je čast i zadovoljstvo da se družimo s vama. Puno vam hvala!“, rekao je Vladimir s knedlom u grlu i suzama u očima pokazujući koliko mu je žao što napuštaju show, a s njim su zaplakale i Branka, Verica i obje Doris.

U finalni tjedan kulinarskog showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ ušla su tri para - Doris i Luka, Verici i Draganu pridružile su se Petra i Filipa! Samo jedan par uzet će titulu najboljeg u posljednjem tjednu emitiranja showa! 

#SHOW#KUHANJE