StoryEditor
ShowbizJednostavno je

Tom Hanks progovorio o svom iskustvu s koronavirusom, nenošenje maski objasnio kratkom usporedbom u vožnji: Koristite žmigavce, zar ne?

Piše PSD
15. srpnja 2020. - 21:12
Robyn Beck/AFP

Tom Hanks i Rita Wilson u ožujku su pretrpjeli koronavirus, a glumac je u javnosti nakon toga više puta progovarao o tom nimalo ugodnom iskustvu.

Prema njegovim riječima, i on i supruga osjećali su se za vrijeme boravka u samoizolaciji loše i umorno, razvili su neke od tipičnih simptoma, ali su se uspjeli oporaviti.

U Late Showu Stephena Colberta progovorio je i o nošenju maski na koje je i nedavno upozorio, ovaj put poslavši znakovitu poruku svima onima koji odbijaju to činiti.

"Ne shvaćam. To je najmanje što svatko od nas može učiniti. To je doslovno najmanje što možemo učiniti... Staviti masku, poštivati razmak, prati ruke. Je li to sad postalo nemoguće?", rekao je.

Poslužio se i domišljatom usporedbom koju danas prenose i brojni korisnici društvenih mreža, oduševljeni komentarom slavnog glumca:

"Ako vozite automobil, mislite li da je vaše pravo kao građanina ne koristiti žmigavac? Trebali biste ih koristiti jer u protivnom možete izazvati nesreću, zar ne? Isto tako, trudite se poštivati ograničenje brzine? Ne želite voziti 100 na sat u zoni gdje je škola. Usporite, zar ne? Trudite se ne zabijati se u zgrade i pješake. Mislim da stvarno možete i staviti masku...", pojednostavnio je stvari hollywoodski glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2021 01:32