StoryEditor
ShowbizUspješna direktorica

Tko je Sonja Erčulj, fatalna Slovenka koju povezuju s Petrom Grašom? Njena obitelj pjenušavo vino nazvala po slavnom pjevaču

Piše PSD
13. svibnja 2021. - 14:17

Direktorica jedne od vodećih slovenskih vinarija, pišu tamošnji mediji, osvojila je srce našeg popularnog glazbenika. Sonja Erčulj, pak, sve demantira i objašnjava kako je upoznala Petra Grašu i što ih točno povezuje, piše Gloria.hr.

Estradni prekid godine iznenadio je Hrvatsku, ali i Sloveniju, koja našu domaću scenu prati i poznaje kao ‘svoj džep‘. Nakon što su saznali da je Petar Grašo prekinuo s Danijelom Martinović nakon više od 20 zajedničkih godina, Slovenci su među vlastitim redovima pronašli možebitnu saboterku slavne ljubavi. Tamošnji mediji raspisali su se o vezi između Graše i Sonje Erčulj.

Erčulj je inače direktorica marketinga jedne od vodećih slovenskih vinarija, a s Grašom se upoznala zahvaljujući poslovnoj suradnji, nakon koje su 2019. zajedno i pozirali.

O navodima da je ona kriva za prekid glazbenikove veze, Sonja se kratko oglasila: "Istina je da poslovno surađujemo, ali nismo povezani privatno, nikako", rekla je za Žurnal24.

Ljudi, dodala je Sonja, ne razumiju što znači poslovna suradnja. Sonja, inače, radi za obitelj Puklavec, koja je pjenušavo vino nazvala baš po Graši. On je, pak, navodno veliki ljubitelj tamošnjih vina.

image
Damir Krajac/Cropix

Ovo je, inače, prva žena s kojom Grašu spajaju otkako je objavljeno da je njegova ljubavna priča s Danijelom Martinović završena. Da su prekinuli, objavljeno je proteklog tjedna, kad je za medije vijest potvrdila i glazbenikova suradnica Martina Podgorski. Za Jutarnji list izjavila je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih, tako i zbog određenih osobnih razloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 04:16