StoryEditor
ShowbizDUGOGODIŠNJA LJUBAV

Tko je markantni muškarac kojeg Severina ljubi u Istri? Zajedničku fotografiju pjevačica objavila na Instagramu, uživaju u druženju

Piše MOZAIK SD
24. lipnja 2022. - 20:33

Severina posljednjih dana uživa u Istri u društvu markantnog muškarca. Nedavno je objavila i fotografiju na svojem Instagram profilu na kojoj ga ljubi u obraz.

image
Instagram screenshot

Nije riječ o novoj ljubavi, već o dugogodišnjoj ljubavi, onoj prijateljskoj. Naime, Severina vrijeme u lijepoj Istri provodi u društvu svojeg prijatelja dizajnera interijera Borisa Ružića.

Boris i Severina na Instagram profilima podijelili su kako izgleda hotel u kojem su odsjeli te pokazali kojim spokojom su okruženi.

Podsjetimo, Boris je je bio i na proslavi Severininog okruglog rođendana sa kojeg je objavio i zajedničku fotografiju.

Boris je osim sa Severinom prijatelj i s mnogim poznatim osobama u Hrvatskoj, poput Indire Levak,Maje Šuput, Ive Radić, Zrinke Cvitešić, Franke Batelić i Matije Vujice.

Kako piše dnevnik.hr, Ružić je po struci kuhar, jedno je vrijeme radio kao cvjećar, a sada dizajnira zavidne interijere mjesta koja dotakne svojim idejama, a na njegovom profilu još se može uvijek vidjeti i ljubav za lijepim cvijećem i dobrom hranom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. kolovoz 2022 15:23