StoryEditor
Showbiz'moram dobro razmisliti'

Titulu najljepše osvojila Sinjanka: na Braču izabrana Miss Adriatic Hrvatske, pobjednica zadovoljna i spremna na nove izazove

25. kolovoza 2019. - 14:38
miss_adriatic13-240819

Ivona Vuković iz Sinja ponijela je prestižnu titulu Miss Adriatic Hrvatske. Na izboru u elitnom klubskom klubu "585" žiri je odlučio za Ivonu, te time pokazao da je Slobodna Dalmacija imala itekakvog sluha za ovu ljepoticu, koju je na svojim stanicama predstavila već u dva navrata.

– Stvarno sam presretna na ovoj tituli, ona je uslijedila nakon dugih priprema i višednevnog druženja u Bolu s ostalim kandidatkinjama. Super smo se slagale i družile, a izbor na ovom odličnom mjestu u Bolu je bio zaista predivan – kazala nam je nakon što je izabrana 18-godišnja Ivona Vuković, učenica sinjske Trgovačke škole.

Zadovoljan izborom bio je i Damir Puhalović, vlasnik modne udruge "Royal Models Croatia", koja radi na principu škole i menadžmenta za modele i fotomodele. Jedan od fotomodela "Royal Models Croatia" je upravo Ivona Vuković.

– Dugo smo se radili za izbor, a posljednjih pet dana sve smo kandidatkinje zajedno pripremali za bolski spektakl. Ivonin izbor je nastavak onoga što je na dosad napravila na natjecanjima ljepote. I na ovom je pokazala da bi mogla napraviti odličnu karijeru u modelingu – kazao nam je Puhalović.

Posjetimo, modelingom se Ivona bavi već dvije godine, a dosad je imala ima tri lente. Lani, 2018. godine, osvojila je izbor za Lice godine Hrvatske te također ponijela i lentu Best modela Hrvatske 2018. Ove godine zaslužila je lentu prve pratilje Miss earth Hrvatske 2019. Titulom Miss Adriatic Hrvatske ponijela je i četvrtu lentu, koja je vodi na izbor ljepotice u Italiju.

– Sada moram dobro razmisliti kako se dalje razvijati s ovim poslom, kojeg zaista volim. No, činjenica je da je ova kruna zasad kruna moje dosadašnje karijere. I ona mi samim time daje nove impertive inove izazove u modelingu – kaže nam Ivona.

Nova Miss Adriatic Hrvatske, te ostale kandidatkinje, na pozornicu su izlazile tri puta. Prvi put u kreacijama "Puta svile", drugi izlaz je bio u Galebovim kupaćim kostimima, a završni u večernjim haljinama koje su osigurale Anastazija Glavina i Iva Maretić, vlasnice butika Scarlet. Također, u ovim večernjim haljinama natjecateljice su dočekale proglašenje missica, nakon čega je počelo slavlje Ivone Vuković i ostalih fotomodela.

– Suradnja s Damirom Karamanom, organizatorom ovog izbora i Damirom Puhalovićem je bila odlična, i vjerujemo da ćemo i ubuduće surađivati s njima – kazala nam je Anastazija Glavina. S njom se slaže i Iva Maretić.

– ovo je zaista bio spektakl, a ovaj klub je rijetko dobro mjesto za ovakva natjecanja – dodala je Iva.

– Izuzetno mi je drago što se natjecanje svidjelo posjetiteljima, koji su svaki izlazak ljepotica popratili pljeskom. I dakako, što smo i kao Općina sudejlovali u ovakvom predivnom događaju, i što je održan u našem mjestu – kazao nam je Tihomir Marinković, načelnik Općine Bol, te dodao:

– Naravno, čestitam novoj missici i ostalim natjecateljicama od kojih su neke također dobile titule – kaže Marinković, koji je bio i član žirija.

I članovi žirija, ali i publika, u jednom su se trenutku dobro nasmijali, kad je prilikom proglašenja, voditeljica Katarina Šuša za Miss šarma proglasila Ivonu Vuković, umjesto Anabelle Jung, što je ubrzo sama ispravila.

Kažimo i da je krunu koju je ponijela Ivona izradila Sanda Bekavac, SNS Designe ewelry.

– Sve skupa ovo je bio zaista spektakl, koji je stvarno obogatio našu ponudu, či.e su sigurno zadoljni svi posjetitelji gosti, od kojih su mnogi bili stranci, kao što ste imali priliku vidjeti – kazao nam je za kraj direktorMarkito Marinković, direktor Turističke zajednice općine Bol.
 

Izdvojeno

21. srpanj 2020 16:24