StoryEditor
ShowbizMirna Naiia Marić

Titulu je osvojila u ožujku, ali zbog pandemije tek se nedavno posvetila obavezama: Miss Universe stigla u Split, otkrila kako je provela karantenu

Piše L.L.
21. srpnja 2020. - 13:17
Mirna Naiia Marić i Kristina RogaljskaPR

Miss Universe Hrvatske 2020., Mirna Naiia Marić iz Zadra, vratila se svojim obavezama nakon karantene.

Mirna Naiia Marić titulu Miss Universe Hrvatske 2020. osvojila je sredinom ožujka ove godine, samo nekoliko dana prije lockdowna i odlaska u karantenu ne samo nas u Hrvatskoj već i u cijelome svijetu, zbog pandemije koronavirusa. Karantenu je provela u Zagrebu, a vrijeme je kratila vježbajući na balkonu, trčeći u parku Maksimir ili dugim šetnjama po Sljemenu i isprobavanjem novih recepata zdrave hrane. Postepenim otvaranjem u Hrvatskoj i Europi, Mirna se polako mogla posvetiti i svojim obavezama koje titula Miss Universe Hrvatske nosi.

- Presretna sam što sam opet imala priliku biti model! Prošlo je gotovo pet mjeseci od zadnjeg modnog snimanja u Milanu sredinom veljače, kada sam se zbog priprema za izbor Miss Universe Hrvatske vratila u Zagreb, a što se kasnije pokazalo – time sam se spasila od još strože karantene u Italiji. Zahvalna sam Heti i Festini na ukazanom povjerenju, rekla nam je presretna Mirna koja je neki dan profesionalno odradila poludnevno snimanje održano u hotelu Esplanade u Zagrebu, a već je s vlasnicima licence Miss Universe Hrvatske, Marijom i Vladimirom Krajevićem posjetila i talijanskog dizajnera  i proizvođača cipela Gimmija Baldininija u Riminiju koji je priznao da je Mirna s Direkcijom bila i prva inozemna gošća u njegovom hotelu nakon karantene.

Posjet Italiji ostavio je poseban dojam na Mirnu.

- Bilo je poseban osjećaj opet popiti pravi talijanski espresso u Italiji, no najviše su me dojmili Talijani koji su zaista disciplinirano prihvatili sve preporuke njihovog stožera i epidemiologa. Doslovce svi nose maske u zatvorenom prostoru, jednostavno vas neće pustiti u hotel niti u restoran niti da platite benzin, ako nemate masku na licu i ne dezinficirate ruke na ulazu. U restoranu možete skinuti maskicu jedino dok sjedite za stolom i jedete.

Mirna se nada i skorom povratku poslu modela u Milanu.

- Cijelo vrijeme karantene bila sam u vezi sa svojom agencijom u Milanu kao i s klijentima za koje sam trebala snimati kampanje i svi jedva čekaju da se još malo poboljša epidemiološka situacija, pa da i oni mogu početi s pripremama i snimanjima.

Proteklog vikenda Mirna je posjetila i grad Split, točnije Radisson Blu Split, na čijoj je novouređenoj plaži otvorenoj i za Splićane, imala čak dva snimanja: jedno je bilo za Novar rentacar iz Trogira, te posebno snimanje za kampanju o kojoj trenutno smije reći samo da se radi o kupaćim kostimima.

- Iako u samom gradu nedostaje turista, hotel je popunjen gotovo 50%, sa zadovoljstvom nam je potvrdila Krisina Rogaljska, direktorica marketinga koja je zajedno s direktorom hotela, Jasperom Vilsoe Mirni zaželjela dobrodošlicu u Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2021 12:47