StoryEditor
ShowbizPukla ljubav

Tina i Darko zaratili zbog Gorana, bijesna Riječanka zaključila da joj se Makedonac više ne sviđa

Piše PSD.
9. prosinca 2015. - 18:19
Sjeme razdora između Tine i Darka bio je Goran za kojeg je Darko rekao da je imao loše mišljenje o njemu na početku, ali sada smatra da nije loš. Nakon završetka zadatka Goran je prišao Darku i potapšao ga po ramenima, ali je zato Makedonca dočekao hladan Tinin tuš, javlja RTL.

Ona je, naime, poludjela jer je Darko odjednom stao na Goranovu stranu, a ona smatra da ne može tako brzo mijenjati mišljenje o ljudima, na što joj Darko odgovara da ne želi izaći iz Kuće a da je s nekima u lošim odnosima. Dok su raspravljali u dvorištu, došao je i Gogo, kojeg je Darko pozvao sa strane i rekao mu da ga je 13 puta nominirao, ali to Sarajliju nije previše pogodilo te je samo rekao da ne namjerava uopće reagirati na tu spoznaju. No Tina je Darkov odlazak s Goranom protumačila negativno te je odbila svaku daljinu komunikaciju s njima.

Nakon svađe Tina je potrčala 'mami' Zorici ispričati što se dogodilo, a sve je završilo na Tininom priznanju da se njoj Darko uopće ne sviđa i da joj ide na živce što je prikazan kao žrtva njezinog ignoriranja. Zorici je rekla da njoj treba muškarac sa stavom koji će stati iza svoje žene, na što je 'mama svih jarića' zaključila da od Tinina i Darkova odnosa nema ništa i da ta veza ne bi opstala ni godinu dana.

Zorica proriče kako će se razvijati odnos Tine i Darka. #Velik...

Zorica proriče kako će se razvijati odnos Tine i Darka. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 8. prosinca 2015


Big Brothera je danas zanimalo što se to dogodilo da je stanarima zasmetalo Darkovo ponašanje. On je priznao da je imao dobru namjeru svima uputiti par riječi, pa tako i Goranu. Rekao je da se očito to ostalima nije svidjelo, ali njega to nije previše zanimalo. Tvrdi da on ne priča puno, čak ni u vanjskom svijetu, ali kad kaže što misli, uvijek je iskren.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 20:23