StoryEditor
Showbizkoncert u kerempuhu

Tedi Spalato: Volim nastupati u teatrima, atmosfera je nekako intimnija

Piše PSD
12. travnja 2016. - 15:47
hotel_sibenik13-250715

Pjesmom 'Vridilo se rodit' Tedi Spalato započeo je u ponedjeljak koncert u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, a već na drugoj pjesmi 'Dalmatinska pismo moja' pridružila mu se cijela dvorana. Koncert je trajao dva i pol sata.

U pratnji Gorana Rukavine i njegova benda, Tedi se prisjetio i Arsena Dedića pjesmom 'Ne plači'.  
 
- Nemojte mi zamiriti, ja sam teatarski čovik, pa ću tijekom koncerta možda malo i glumiti, kazao je Spalato i krenuo imitirati Olivera Dragojevića pjevajući njegov 'Picaferaj' nakon čega je uslijedio akustični dio koncerta posvećen autorima i prijateljima koji su obilježili Tedijevu karijeru.

Zapjevao je 'Konobu' u duetu s Ani Vuletić, sopranisticom klape Cesarice, 'Tonku' Novih Fosila, 'Vilo moja' Vinka Coce i 'Dok razmišljam o nama' Josipe Lisac.

Publika je Tedijeve hitove 'More snova', 'Konfidencu', 'Sve ću preživit' i 'Dalmatino povišću pritrujena' otpjevala s njim uglas.

No ni nakon dva i pol sata koncerta, nije im bilo dosta, pa su Tedija tri puta vraćali na bis.

- Publika je bila izvrsna i hvala im na toplini kojom su me primili. Uvijek mi je drago nastupati u teatrima jer je atmosfera nekako intimnija, prijateljska. Hvala i Goranu Rukavini i njegovom bendu koji su izvrsno svirali, jedva čekam sljedeći susret - kazao je Tedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2021 21:14