StoryEditor
ShowbizSVE JE ISPREPLETENO

Tata Huljić je zanimljivo komentirao pitanje o tome sviđa li mu se ideja da mu kći ljubi glazbenika: Nadam se da će Hana znati bolje odabrati! Petar će skužiti...

Piše M.P.
4. listopada 2021. - 12:33

Splićani Petar Grašo (45) i  Hana Huljić (31) novi su i nedvojbeno intrigantni par na domaćoj estradnoj sceni.

U centru Zagreba snimio ih je Cropixov fotoreporter i premda su takvi prizori mogli proći pod uobičajeno druženje, budući se njih dvoje poznaju dobro i dugo, Jutarnji je donio priču kako su izmjenjivali nježnosti i čvrsto se držali za ruke.

Njihova romansa traje posljednjih nekoliko mjeseci, tvrdi se, što potvrđuje tračeve sa specijaliziranih foruma.

image
Grašo i Hana na 59. Splitskom festivalu
Duje Klarić/Cropix


Hanin otac Tonči Huljić (60) jedan je od najboljih prijatelja Petra Graše, a iz Huljićeve radionice izašli su brojni Grašini hitovi.

image
Darko Tomas/Cropix


Nije tajna da je Hani Petar oduvijek bio simpatija, a to je prije samo dva mjeseca za Gloriju prokomentirao i sam Tonči.

Na tu novinarevu konstataciju i pitanje kako bi reagirao kada bi Hana za partnera odabrala glazbenika, omiljeni hitmaker je imao zanimljiv odgovor.

"Nadam se da će Hana znati bolje odabrati. Petar će skužiti ovu našu šalu. Nas dvojica se uvijek podbadamo", rekao je Huljić.

image
Vrlo povezana ekipa: Petar Grašo, Ivan Huljić, Doris Dragović, Toni, Vjekoslava i Tonči
Vladimir Dugandžić/Cropix


Tada je otkrio i da žali što 2000. godine nije prihvatio ponudu da se s obitelji preseli u London, ali da su mu kočnica bili njegovi izvođači, posebno Petar Grašo i Jelena Rozga.

Hani i Petru ljubav se dogodila u pravi trenutak, piše Gloria,  nakon što su oboje izašli iz dugih veza, ona s Tomislavom Šošićem, a Petar s Danijelom Martinović, koja također svoje najveće hitove duguje bračnom paru Huljić.

image
Nikola Vilić/Cropix
item - id = 1132235
related id = 0 -> 1145634
related id = 1 -> 1145118
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2021 01:30