StoryEditor
Showbizzaobišli i zaštitare

Tamara Ecclestone dugo će pamtiti božićne blagdane: bogatu nasljednicu Formule 1 lopovi su skroz 'opeljušili'; U vilu su 'upali' nakon što je s obitelji otišla na praznike

Piše L.L.
16. prosinca 2019. - 12:00
tamara

Provale u vrijeme božićnih blagdana nisu rijetkos , a nesreću je, po tom pitanju imala i nasljednica Formule 1 - ostala je bez nakita vrijednog oko 450 milijuna kuna, piše britanski The Sun.

Iako Tamara Ecclestone živi u jednoj od najsigurnijih ulica u londonskom Kennsingtonu i u jednoj od najbolje osiguranih kuća u Londonu lopovi su ipak uspjeli provaliti.

Provalnici su u samo 50 minuta odnijeli skupocjeni nakit iz londonskog doma kćeri Bernieja i Slavice Ecclestone, a u vilu su upali samo nekoliko sati nakon što je ona napustila Veliku Britaniju i otišla na blagdanski odmor s obitelji.

Pljačka je šokirala i njene susjede, jer se sve odvijalo u ulici koja ima 24-satni nadzor i zaštitare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most wonderful time of the year 🎄

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Misli se da su zaštitari bili i u samoj vili dok se pljačka odvijala. Lopovi su, pišu ondašnji mediji upali kroz vrt i odmah se zaputili u sobu gdje su se nalazili sefovi.

Dok su bježali, na njih je naišao jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti u bijegu. Radilo se o tri provalnika.

"Tamara i njena obitelj su ljutiti i potreseni ovim incidentom", rekao je Tamarin glasnogovornik za britanske medije. 

Tamara u londonskoj vili s 57 prostorija živi sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkicom Sophijom.

Inače, Tamara je poznata po vrlo raskošnom načinu uređenja svoje vile u Londonu prilikom svih praznika u godini, kao i rođendana svojih bližnjih.Tako je bor okitila čak šest tjedana prije Božića i time se pohvalila na društvenim mrežama. 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 15:46