StoryEditor
Showbizovo morate vidjeti

Talijan Filippo u Supertalentu svojim nastupom na noge podigao i žiri i publiku: 'Vau, hoda u štiklama bolje od 90 posto žena! Samo po sebi je to talent!; žene ga već obožavaju, muškarci zgražaju

Piše M.Dr.
3. studenog 2019. - 23:20
61779700

E ovakve nastupe nemamo prilike vidjeti često!  Filippo Jorio, 25-godišnji Talijan baletni je plesač kojemu je uspjelo i žiri i publiku Supertalenta podići na noge.

Čolin dvojnik svojim glasom Šuputicu i Tomčićku ostavio bez teksta! Je li srpski kandidat bolji od originala ili je samo njegova kopija?

Filippo je baletni plesač zaposlen u ansamblu Internacionalne Opere u Ljubljani. 

-Teško je biti baletni plesač, ne toliko zbog fizičke zahtjevnosti koliko zbog mentalnih i emocionalni pritisaka -otkrio je Filippo te dodao kako je njegov moto jednostavan -on pleše, zabavlja se i slavi život!

Ovaj kandidat je toliko oduševio iz razloga što pleše u štiklama.

 

Nitko nije ostao imun na nastup ovog mladog muškarca!

-Vau, hoda u štiklama bolje od 90 posto žena. Već samo po sebi je to talent - zaključila je gledateljica.

Naravno da je dečko oduševio prosječnog gledatelja ove zemlje, no narvno da su njegove štikle i cijeli nastup izazvale pomalo'zločeste' komentare.

-Sad će biti komentara dečko je gay, ali vjerujem da je većina vaših cura vrištala na njegove štikle, nego dok ju vi alfa mužjaci zadovoljavate - iskrena je bila jedna dama na društvenim mrežama.

-Pobjegao iz labuđeg jezera, Bože sačuvaj - komentirali su.

- Meni je užas vidjeti muško u štiklama i totalno je pederski...ali mali super pleše i samo neka nastavi tako jer malo koji muškarac može ovo što on može i bravo za njega. Nek rasturi u polufinalu... - nizali su se komentari gledatelja.

A tu i tamo nastup su komentirali i frajeri':

-Nekad je dobro otići i na WC dok nema reklama. Ovo uopće nisam gledao i nije mi ni malo žao - dodao je prvi muškarac.

-Kaže frajer da je bilo napeto...pa naravno da je bilo kad si se utegnuo u ženske kožne hlače - vrlo brzo napisao je i drugi  muškarac.

-Balet, ajoj to sigurno neću gledati, to po meni nije normalno, muškarac u tajicama, da je najbolji u baletu, ja ga sigurno nebi pustio dalje - još u najavi emisije ranije ove nedjelje komentirao je treći muškarac.

Naravno, mišljenja su podijeljena, no bi li vi to mogli izvesti u štiklama?

 

 

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 14:01