StoryEditor
Showbizoduševljenje fanova

‘Take That‘ se ponovo okupio i planira turneju, ali kao trio. Među njima nije Robbie Williams

Piše Tanja Vučićević/Gloria
25. studenog 2021. - 20:47

Za fanove britanske grupe “Take That” Božić je ove godine uranio jer se grupa okuplja i planira turneju. Doduše, na put kreću tek 2023. no obožavatelji su oduševljeni samom činjenicom da će opet nastupati zajedno. Potvrdio je to Gary Barlow (50) za The Sun.

Budući da je Robbie Williams otišao 1995. te opet 2019., poslije njihove rasprodane turneje "Odyssey: Greatest Hits Live Tour", Barlow ga nije spominjao. Sudeći po oduševljenim reakcijama obožavatelja na društvenim mrežama, svi su sretni što je peteročlana grupa osnovana 1990., koja je u danima najveće slave prodala 48 milijuna nosača zvuka, postala trio kad drugačije ne ide - piše Tanja Vučićević za magazin Gloria.

Njihov prvi raspad 1996. toliko je rastužio fanove da je uvedena posebna telefonska linija za tješenje ožalošćenih, piše The Mirror. Srećom, bend se pomirio 2005. i nastavio kao četvorka, bez Robbieja Williamsa koji je u međuvremenu ostvario zavidnu solo karijeru.

- Vraćamo se kao trio, nastupamo Mark OwenHoward Donald i ja. Jason Orange neće nam se pridružiti. Za grupu će 2023. biti i te kako značajna - najavio je.

Gary Barlow priznaje da je dao sve od sebe ne bi li se Jason Orange vratio. Za razliku od Robbieja Williamsa koji je nekoliko puta dolazio natrag, pa odlazio (posljednji put je s bendom nastupao virtualno u svibnju prošle godine), Orange je ostao pri svom da je njegovo vrijeme u grupi završilo. Sada živi mirnim životom na jugozapadu Engleske. Glavni pjevač benda - koji i sam ima uspješnu solo karijeru te uskoro izdaje "The Dream Of Christmas" - zadovoljan je što će bend na najavljenoj turneji s malim zakašnjenjem proslaviti 30. rođendan.

image
Gary Barlow, Howard Donald  i Mark Owen
Jorg Carstensen/AFP
item - id = 1146110
related id = 0 -> 552881
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 23:51