StoryEditor
ShowbizAKO TE PITAJU

Svi tvrdili da je muž srpske predstavnice na Eurosongu platio Graši 15 tisuća eura da zapjeva na njihovom piru, evo što je Splićanin rekao o toj večeri

Piše M.K.
15. svibnja 2019. - 17:21
2019CARPET

Vijest o grandioznom vjenčanju Nevene Božović, srbijanske predstavnice na Eurosongu, koja je sinoć za svoju zemlju izborila ulazak u veliko finale i njezinog odabranika, crnogorskog pilota Nikole Ivanovića, donijeli su svi regionalni mediji, pa tako i hrvatski.

Seksi Beograđanka Nevena prije Eurosonga udala se za pilota, na glam svadbi bio i Grašo; Veliko uzbuđenje trese Slovence, Zala je na 'lud' način upoznala svog partnera

U njima se, između svih ostalih podataka o glamuroznom vjenčanju, za kojeg je navodno potrošeno 70-ak tisuća eura, a samo 30 tisuća eura je "otišlo" na glazbenike, pisalo i kako je zaljubljenom paru pjesmu za prvi ples, svoj hit "Ako te pitaju", otpjevao Petar Grašo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

"Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpjeva pjesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo teško iskeširati petnaest tisuća eura, koliko je hrvatski pjevač tražio.

Nikola je, osim toga, angažirao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graše, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene i djevojke iz benda ''Frajle'' - pisao je, među ostalim, portal Srbija Danas.

Martina Podgorski, glasnogovornica splitskog pjevača, danas je te navode oštro demantirala.

"Raduje nas što su gđa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu "Ako te pitaju" za svoj prvi ples. Nažalost, moramo demantirati vijest da je Petar svirao na svadbi niti bio prisutan te lijepe večeri. Gospođi Ivanović i njenom suprugu želimo sve najbolje u daljnjem privatnom i poslovnom životu" - navela je Grašina suradnica.

Izvor blizak pjevačici za medije je ispričao kako se Nevena Božović, udana Ivanović, silno željela vjenčanje prije odlaska na Eurosong.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

"Mladenci su se složili da se sve organizira u Budvi, odakle je mladoženja, a Nevena je ispunila sebi želju i da se uda u raskošnoj vjenčanici, kreiranoj samo za nju, koju je platila pet tisuća eura" - saznali su mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Nevena i Nikola Ivanović svakako su par koji u srpskoj i crnogorskoj javnosti izaziva puno pažnje, naočiti, uspješni i vrlo aktivni na društvenim mrežama prototip su "it" para.

Pogledajte show nakon TV prijenosa: Srbi burno slavili Nevenin prolazak, doletio i muž; Slovenka Zala zaspala na presici, trčali po deku da je pokriju

Bilo je tako i sinoć u backstageu prve polufinalne večeri, gdje je razdragani gospodin Ivanović, prema pisanju naših novinara, obilato nazdravljao uspjehu svolje voljene.

 

#PETAR GRAŠO#NEVENA BOŽOVIĆ

Izdvojeno

02. srpanj 2020 23:11