StoryEditor
Showbiznovi početak

Sve zbog 300 eura? Procurili novi detalji o raspadu grupe ‘Hurricane‘: osim ljubomore i nesuglasica, suradnji je presudila loša zarada

Piše Mozaik SD
7. svibnja 2022. - 14:39

Prije nekoliko dana službeno je potvrđena vijest o raspadu grupe 'Hurricane', koja je predstavljala Srbiju na prošlogodišnjoj Euroviziji. 

Iako tada nije naveden razlog zbog kojeg su se tri djevojke razišle, srbijanski mediji navode da da se grupa raspala zbog male zarade, prenosi Klix.ba.

Pjevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević probile su na tamošnju glazbenu scenu 2019. godine, kad su predstavile pjesmu "Favorito" koja je vrlo brzo postala hit. Međutim, tri godine kasnije djevojke su odlučile krenuti u solo karijere.

Raskol u grupi počeo je kad njihov producent Zoran Milinković više nije htio ulagati svoj novac u grupu. Djevojke su pjevale najčešće za 300 eura po nastupu, jer im je toliko ostajalo kada su im se odbijali svi troškovi.

Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kad je menadžer prestao s financiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane.

Kako navode srbijanski mediji njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila da pjevaju s njom jer je slabiji vokal, kao i zbog toga što joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dijelove u pjesmama.

Vučićeva i Kneževićka zato su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobivala i Ivana, koja je najviše plesala i zabavljala publiku, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojka, koji je kulminirao raspadom grupe.

Također, navodi se da Sanja i Ksenija od početka suradnje nisu podnosile Ivanu jer su smatrali da je svi favoriziraju, a to se vidjelo upravo i po tome što nisu htjele pomagati tijekom koncerata.

U posljednje vrijeme vladala je užasna atmosfera među njima. Trio je nedavno u jednom mjesecu imao tri nastupa, nakon čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo, s obzirom na to da je ugovorom bila obvezna gostovati u raznim emisijama i pojavljivati se na raznim mjestima, što joj nije bilo ugodno. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Kako navode mediji, ista situacija je i s Ksenijom, prenosi Klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. kolovoz 2022 05:31